Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.903
- 20.659
- 2.333
Erzincanlıyım sorun yok devam edebilirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pek çok İzmirli çeşidinden sadece bir tanesidir.
Hemen bir diyalogla örnekleyelim:
- AAAABİ BİZ ÇEKİRDEĞE ÇİĞDEM DİYORUZ ÖYLE BİR DELİKANLIYIZ.
+ Eee abi?
- AAAABİ KIZLARIMIZ FALAN DA ÇOK GÜZEL.
+ Eee kardeşim?
- KANKİ DOMATESE DOMAT, YILMAZ ÖZDİL FALAN??? :s
+ Evet kardeşim?
- BABA KORDON FALAN, LAİKLİK, 10 YILDAAAAA HER SAVAŞTAAAAAA
+ Peki kardeşim.
Dogru izmirliler cok guzeldir ama yaslaninca yok abi ya
Bide hemen hemen tum swinger ciftleri izmirli
Mevzu var gel dedi geldim. Ben de memnun oldum O. Özmen
$
benim konuma lesh diyenleri buraya davet ediorym...
kalkmis alelade birisi guzide sehrimizin vatandasini elestiriyor... kendimize geelelimm arkadaslarrr kendimizeee!
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bu konuya ban yokmu? İzmirlilere alenen hakaret ediliyor. Nasıl olsa konuyu açan cahil bi çocuktur diye adam yerine koymayacak mıyız? Genç nesil gümbür gümbür geliyor. Atatürk düşmanı laiklik karşıtı modern insanları aklınca aşağılamaya çalışan çöp bir nesil. Böylesine rezil, konu bile diyemeyeceğim saçmalığa 3 sayfa yorum yapılmış ve modlar oturup izliyor tebrik ederim
Bu konuya ban yokmu? İzmirlilere alenen hakaret ediliyor. Nasıl olsa konuyu açan cahil bi çocuktur diye adam yerine koymayacak mıyız? Genç nesil gümbür gümbür geliyor. Atatürk düşmanı laiklik karşıtı modern insanları aklınca aşağılamaya çalışan çöp bir nesil. Böylesine rezil, konu bile diyemeyeceğim saçmalığa 3 sayfa yorum yapılmış ve modlar oturup izliyor tebrik ederim
Evet Emin... Seni anlıyoruz... Seni seviyoruz... Sen de bu toplumun bir parçasısın. Ama lütfen artık bırak o klavyeyi. Bak burada insanlar çok endişelendi...