Gotham

Aydın Aslan

Berlin Panteri
Nolan filmlerinden sonra çok daha büyük bir ivme kazanarak hayran kitlesini arttıran ve gittikçe daha gerçekçi bir kahramana dönüşen Batman'in ortaya çıkışından önce de bir Gotham Şehri vardı ve suç doluydu.

Fox TV'nin yeni dizisi Gotham ile bu şehre ve Batman hikayesinin en başına dönüyoruz. Komiser Jim Gordon'un gençliğini ve kirli Gotham'ın nasıl daha da kirlendiğini anlatacak olan dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Heyecan verici bu fragmanda tanıdık isimler görmek mümkün. Dizinin beklenenden çok daha kaliteli olacağını da söyleyebiliriz bu fragmanın üstüne. Penguen, The Riddler, Catwoman, Poisin Ivy, Jim gordon ve Bruce Wayne'nin geçmniş hikayeleri ile birlikte gelişecek olan dizinin başka sürprizleri de muhakkak olacaktır.

Pilot bölümünün çekimlerine Mart ayı içerisinde New York’ta başlanacak dizinin, senaristliğin The Mentalist ve Rome gibi yapımlardan tanıdığımız Bruno Heller yapacak. İlk bölümün yönetmenliğini ise CSI ve Nikita'da da çalışmış Danny Cannon üstlenecek.

DC evrenin TV dünyasına el atması harika sonuçlar vermeye devam ediyor. Önce Arrow şimdi de Gotham...

Dizinin ilk fragmanıda yayınlandı;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=0d1zpt6k5OI[/media]

Kral horik ile OC keyfi :D

Anlaşılan Kral Horik Valhalla'ya kabul edilmemiş ve Gotham'a sürülmüş :p

İlginç bir proje, Batman'in olmaması/geçmişin anlatılması hoş olmuş. Gotham'ın atmosferini yakalayabilirlerse tutar bu dizi.

Yalnız IMDb'de film olarak gözüküyor şu an: Gotham (TV Movie 2014) - IMDb

sadece batman değil tüm kötü adamların geçmişini görebileceğiz.

dizide stackholm sendromundan yararlanacaklar diye düşünüyorum.

yani kanımız kötü karakterlere ısınacaktır.

Tutmayabilir ama Ben icin bi kac bolum bakarim. Hala afflecki nasil Batman yaparlar anlamiyorum

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Guzel bir dizi olacağa benziyor.

●○●

Tr de Götem adi altinda tanilacakmis

* LG G2 Tapatalk *

OC'nin unutulmaz Ryan'ı, Benjamin de varmış :) Bak şimdi ilgimi çekti.

Tek kelimede iki namahrem bölge :Dd

Guzel dizi olur zannimca :asd:

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gotham_(serie_televisiva).png
Batman'den , penguen'den , Riddleman'den önce Gotham vardı.

Gotham (TV Series 2014– ) - IMDb

Forumda aktif başlığı olmamasına şaşırdım doğrusu ( 8 sayfa geride bile bulamadım , varsa birleştirin lütfen)

Dizi ilk sezonunda finale doğru yaklaşmışken bence çok başarılı ilerliyor , sezonun en iyi dizilerinden biri diyebilirim.Batman'den önce Gotham'ı ve ana karakterlerin nasıl evrildiğini görebilimek , Gotham şehrinin aslında tüm karakterlerden daha çok derinliğe sahip olduğunu anlamak diziyi çekici kılıyor.

James Gordon ve penguen diziyi taşıyan ana karakterler , özellikle penguen.

Ayrıca dizide birçok diğer karakterlerden de kesitler yakalamak mümkün.

Batman dünyasını sevenlerin kaçırmaması gereken bir yapım.

gotham.jpg

Geri
Üst Alt