Goygoy ve Gırgır Başlığı | KT

Ünal Başkanımız her alanda bize ulaşılması gereken vizyonu gösteriyor.

Neyse arkadaşlar size doyum olmaz bana yarım saat müsade yeni açtığım facebook hesabıyla stalk yapacağım, bugün bir arkadaşla buluştuk uzundur görmediğim bir kaç arkadaş hakkında bilgi aldım da.

İyi forumlar.

Neyse arkadaşlar size doyum olmaz bana yarım saat müsade yeni açtığım facebook hesabıyla stalk yapacağım, bugün bir arkadaşla buluştuk uzundur görmediğim bir kaç arkadaş hakkında bilgi aldım da.

İyi forumlar.
Sen de mi girdin şu stalk olayına :red: Bir sen eksiktin kardeşim emin ol.

İyi forumlar.

İyi forumlar.

Filipinliler giriyor gece haklısın. Yada Tayland falan olabilir. Bastonu unutma yanında her daim hazır bulunsun diyor ve konudan kaçıyorum.;)

Mustafa nereye gittin. Dedenin bastonunu bulmaya falan mı gittin. Bastonu rahat bırak bence :D

Başlığı Goygoy ve Gırgır Başlığı olarak revize etmenin zamanı gelmiş

Koca koca adamların çevirdiği muhabbete bak, biz de dinozor olunca böyle mi olacağız? Tiz üyeliğim siline.

İyi forumlar.

Mustafa nerdesin?

Mustafa nereye gittin. Dedenin bastonunu bulmaya falan mı gittin. Bastonu rahat bırak bence :D

Buradayım. Baston yerinde Hep merak ediyorum. Bu Facebook ne zaman gençlerin kullandığı bir platform olmaktan çıktı yaşlıların eline geçti merak ediyorum. Annemin arkadaşları, kuzenleri ekleyip duruyor artık. Ne zaman baksam “çok önemli!” adı altında anlamsız mesajlar paylaşıyorlar. Mehmet abi bırak Facebook’u gençler orayı bırakalı yıllar oldu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mustafa kendini ısrarla genç görüyor. 30u geçen adamın bu hakkı yok Mustafa'cım, alış artık bununla yaşamaya.

31 yaşın büyüsü, eşikteyim havası. 32 olunca Baston ile tanışır, havası fıs diye söner aklı başına gelir.

Son düzenleme:
@Refück

Adamı daha da agresif, asabi biri yapıcan bu gidişle :D

Elim kaydı sövdüm bir an kusura bakmayın :asd:

Geri
Üst Alt