Göz problemi - Yardım

Nedim Sertel

Büyük Kaptan
Selam arkadaşlar,

Bir şey merak ediyorum eğer içinizde polislik veya hukuki bilgi sahibi olan var ise lütfen yardım etsin.

Görev esnasında bir gözünü kaybeden polis, istediği takdir de mesleğine devam edebilir mi? Yoksa mecburen emekli mi edilir?..

Bak şöyle birşey buldum;

Vali Cengiz'den Bir Gözünü Kaybeden Polise Ziyaret - Haberler.com

Vali Cengiz, beraberindeki Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ileKızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan bir gözünü kaybeden polis memuru Y.Ç.'yi ziyaret ederek bir sure onunla sohbet etti.

Ziyaretin adından gazetecilere açıklamada bulunan Cengiz, bir gözünü kaybeden polis memurunun kendisinin belirleyeceği bir görevde çalışmasına devam edeceğini söyledi.

Selam arkadaşlar,

Bir şey merak ediyorum eğer içinizde polislik veya hukuki bilgi sahibi olan var ise lütfen yardım etsin.

Görev esnasında bir gözünü kaybeden polis, istediği takdir de mesleğine devam edebilir mi? Yoksa mecburen emekli mi edilir?..

Gözünü kaybeden Polis Memuru Polislikten geri hizmete çekilir. Gih memuru olarak çalıştırılır. İstediği yerde yani kendi memleketinde bile çalışmak isterse tayinine bir engel yoktur.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

Geri
Üst Alt