Gözden Kacanlar

Hakan Delikanli

Ulubatlı Souness
Bu aksam hakem olaylari bazi seylerin önüne gecmis.

Biz kendi isimize bakalim:

- Koray Günter cok iyi oynadi, özellikle Balta'nin 4-5 top kayibi sonrasi neden Koray oyundan alindi? Hep genc oyuncular mi günah kecisi oluyor bu ülkede?
- Denayer neden oynamadi hala anlamiyorum

Bir de hakemin kararlarini bir kenara birakarak biraz Trabzon'lu oyuncularin davranislarini elestirmemeli mi bu ülke?

- Aykut sari kart görmüs, Podolski'nin üstüne yürüyor
- Cavanda hakem'in üstüne yürüyor
- Özer en az 2 dk itiraz ediyor tahrik ederek
- Salih konusu tamamen rezillik..

Hadi diyelim Cavanda ve Salih diger olaylara tepki olarak böyle davrandi, ya peki Özer ve Aykut?

Bu kafayla bu futbol nasil gelissin? Bunlar kabadayi mi arkadas? Nedir bu tavirlar?

Alkislamak istedigim Onur Kivrak var, 'noluyor lan size' diyip oyuncularini sakinlestirdi.

Oyuncular hakeme bağıracak çağıracak, el kol hareketi yapacak, üzerine yürüyecek, ondan sonra vay efendim hakem niye kart gösterdi.

Futbolcuların maaşlarının bilmem kaç kat fazla olması onlara bu hakkı vermiyor, sahanın patronu hakemdir.

Bu arada değişikliklerin ikisini de bildim sadece Carole çıkar - Sneijder'i alır demiştim. Olcan'ı çıkardı

Chedjou'yu stopere çekeceği belliydi bu adam bunu hep yapıyor :)

Kimi alkışlıyorsun sen Hakan. Bunların en manyağı Onur :red:

fft104mm3966743.jpg

Hakemin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Maçı izlemedim ama sırf şu özetlere bakarak bile tansiyonun gerilmesine sebep olan kişinin hakem olduğunu söyleyebilirim. Bir oyuncu önemsiz bir pozisyonda ısrarla itiraz ediyorsa kuvvetle muhtemel haklıdır. Ayrıca verdiği kararlara bakınca bakar kör olduğuna kanaat getirmek gayet makul.

Gözden kaçanların içinde Trabzon'un önceki maçları da olmalı. Hakemler bu sene özellikle bazı takımlara karşı terör estirir gibi rezalet maç yönetiyorlar. Trabzon oyuncuları patlama yaşadı.

Taraftarın oley çekmesi bence bize yakışmadı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya Volkan ben ne diyorum sen ne diyorsun :D

Can yazmis yukarda. Bu oyuncularin davranislari normal mi arkadas? Hic bir baska lig'te böyle davranislar olmuyor. Bizim ülke'de futbolculari iyice sisirdikleri icin adamlar kabadayi kesiliyor.

Özer baglanmis TRT Spor'a masal anlatiyor, kimse de gercekci konus demiyor. Bir de ilk sözler 'Bak sizler beni iyi taniyorsunuz, cok iyi biliyorsunuz' diye sacmalayip duruyor. Torpil gecin diyor kisaca yani.

ışid militanı aykut dışında 3 kart ve penaltı alakasız.

Ya Volkan ben ne diyorum sen ne diyorsun :D

Can yazmis yukarda. Bu oyuncularin davranislari normal mi arkadas? Hic bir baska lig'te böyle davranislar olmuyor. Bizim ülke'de futbolculari iyice sisirdikleri icin adamlar kabadayi kesiliyor.

Özer baglanmis TRT Spor'a masal anlatiyor, kimse de gercekci konus demiyor. Bir de ilk sözler 'Bak sizler beni iyi taniyorsunuz, cok iyi biliyorsunuz' diye sacmalayip duruyor. Torpil gecin diyor kisaca yani.

Zaten hemfikiriz. Amatör gibi hareket etmenin yeri değil ama 7 kişi kalmış takımın oyuncuları maçı bırakmışken oley çekmek etik değil bence...

Biz ilk önce kendimizi sorgulamamız lazım. 9 kişi kalmış takıma gol atamadık. Hakem uydurma penaltısı olmasa beraber bitecekti. Arena 9 kişi kalmış keş Trabzon'a gol atamıyorsan kendine bakacaksın ilk önce...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt