GSC Portal Gözler Prandelli'de!

Töre Dirik

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

040920141044532634659_2.jpg

Galatasaray’da oyuncuların form durumu eleştiriliyor.

Haberin Devami GSC Portal'da

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burak ve Selçuk dışında herkes değişir yine

Bu adama güvenmiyorum artık mancini yi arattı resmen

Prandelliye td değil diyen futbol izlemeyenlerdir. Yada sadece stsl yi izleyip yorum yapanlardır. Adam italya milli takımına ofansif futbolu öğretmiş hocadır !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Formsuz olan kim varsa kesilmeli.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma,melo,telles falan kadro dışı kalır. Selçuk-Burak en başta kadroya yazılır.

Prandelliye td değil diyen futbol izlemeyenlerdir. Yada sadece stsl yi izleyip yorum yapanlardır. Adam italya milli takımına ofansif futbolu öğretmiş hocadır !

Sent from my iPhone using Tapatalk

orası italya milli takımı 3 aydır biz bu adamdan ofansif futbol bekliyoruz. Hala neyi bekliyor sence bu formsuz adamları göremeyecek kadar körleşti mi italya milli takımından sonra birçok kişi bu adamı bu kadar övdü övmeye fakat biz işler iyiye gidecek derken daha da beter olmaya başladı.

sabrinin ne günahı vardı diye sormak lazım prandelli ye ??? eğer adaletli davranacaksan burak ve selçuğuda oynatmayacaksın o zaman seni ayakta alkışlarız ama a kişisine yaptığını b kişisine yapmazsan otoriten kalmaz hoca !!! Selçuk burak cemalinin oynadığı takımda sabri banko oynardı

Mancini de vazgeçmedi prandelli de vazgeçmiyor bunlardan. Acaba yönetimden vs baskı mı var? Bile bile lades olmaz bu kadar.

Aslinda Sabriyi kovmakla müthis bir hareket yapti ama gerisi gelmedi

Ulan beni getirsinler td ilk maça paflarla çıkmazsam adam değilim! En az 4-5 ismi de kadro dışı bırakırım, gözünün yaşına bakmam kimsenin. Kaybedeceksem de gençlerle kaybederim!

Sabriyi bu adam kadro dışı bırakmadı yönetim bıraktı şu selçuk ile buraki kessin önümüzdeki hafta 5 yersek bile ağzımı açmam ya olmuyor işte bunlarla başkasını dene ne kaybedersin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabriyi bu adam kadro dışı bırakmadı yönetim bıraktı şu selçuk ile buraki kessin önümüzdeki hafta 5 yersek bile ağzımı açmam ya olmuyor işte bunlarla başkasını dene ne kaybedersin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selçuk, Burak, Hamit, Umut kadro dışı + satılık listesi. Gitmiyorlarsa döve döve gönderilmeli bunlar. Bu faydasızları besledikçe bize başarı haram.

Geri
Üst Alt