Soner Özay
Aslan Üye
- 19 Temmuz 2010
- 9.927
- 44
- 323
Ulan beni getirsinler td ilk maça paflarla çıkmazsam adam değilim! En az 4-5 ismi de kadro dışı bırakırım, gözünün yaşına bakmam kimsenin. Kaybedeceksem de gençlerle kaybederim!

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan beni getirsinler td ilk maça paflarla çıkmazsam adam değilim! En az 4-5 ismi de kadro dışı bırakırım, gözünün yaşına bakmam kimsenin. Kaybedeceksem de gençlerle kaybederim!
Dostum Aysal bu işi bilmiyor, çok nazik davranıyor futbolculara. Üstüne bir de İtalyanları getiriyor onlar da aynı o kafada. Türk oyuncuların ilacı eli sopalı kabadayılar. Başka türlü adam edemezsin bunları. Burası İngiltere değil.ne adamsınız renkdaş ya
Selçuk, Burak, Hamit, Umut kadro dışı + satılık listesi. Gitmiyorlarsa döve döve gönderilmeli bunlar. Bu faydasızları besledikçe bize başarı haram.
Antrenmanları açarım taraftara, onlar da izlesin futbolcuları döve söve çalıştırdığımı.Aynen öyle acımıyacaksın bunlara alsınlar milyon eurolarını floryaya girmesinler bile ama bizde öyle bir taraftar varki hala sabri diyorlar en ufak kötü gidiste başlarlar yok selçuk iyiydi burak gol atıyordu demeye, bunlar genclerede kötü örnek oluyor gençler kötü oynadığımız zaman kadro dışı kalırız diye korksunlar
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi