Gözler Şimdi Faruk Süren'de

Melih Akan

Berlin Panteri
26082385.jpg

[FONT=pt_sansregular]Ünal Aysal’ın göreve devam etmeyeceğini açıklaması sonrası, G.Saray camiasında, Faruk Süren’in başkan, Ali Dürüst’ün ikinci başkan ve Abdürrahim Albayrak’ın yönetimde olacağı bir liste için baskılar yoğunlaştı.

[/FONT]

[FONT=pt_sansregular]AYSAL bıraktı, artık tüm gözler Faruk Süren’de…

Tüm Türkiye’ye Hürriyet, Faruk Süren’e Ünal Aysal’ın götürdüğü başkanlık teklifini duyurmuştu. Ve Ünal Aysal’ın “Aday olmayacağım” açıklaması sonrasında 25 Ekim’deki kongrede başkan adayı olarak öne çıkması adına Faruk Süren’e olan ilgi, talep ve baskı da artmaya başladı.

Aysal desteğe hazır

Ünal Aysal’ın, “Sizin başkanlığınızda bir yönetime destek vermeye hazırım” sözlerinin ardından G.Saray’ın efsane başkanına olan ilgi yoğunlaştı.
Faruk Süren’in başkan, Ali Dürüst’ün 2. başkan, Abdurrahim Albayrak’ın da yönetim kurulunda olacağı bir liste için Galatasaray camiası içinde ciddi bir talep oluştu.

‘Bakalım görelim’

Dün gelen ısrarlı talep ve baskılara “Şu anda böyle bir düşüncem yok. Bakalım görelim” yanıtı veren Faruk Süren’in bundan sonraki süreçte sergileyeceği tutumda kongrede belirleyici olacak.
Ancak G.Saray’da birçok önemli isim Süren’in başkanlığı altında güçlü bir liste oluşturulmasını istiyor.

Hürriyet[/FONT]

en mantıklısı süren gibi. yalnız ali dürüst, albayrak ve haldun üstünelli bir yönetim olması şart

aysal aday olmuyorsa tek cıkıs yolumuz

adayılıgını koyacaktır faruk baskan

hele haberdeki gibi dürüstlü bir yönetim kuracaksa en istedigim sey olacaktır

aysal baskanımız bu yönetimin dısında olsa da her zaman destek verecektir

Bari sen aday ol, bos heriflere kalmayalim
Ah Ünal baskan ah

Faruk başkan tarihimizin en vizyoner başkanlarından biridir.

Umarım Aysal'ın yaptıklarını yarım bırakmayacak bir kişi gelir. Süren de tam o kişi.

Faruk başkan tarihimizin en vizyoner başkanlarından biridir.

Umarım Aysal'ın yaptıklarını yarım bırakmayacak bir kişi gelir. Süren de tam o kişi.

yapma alpay yapma... :) en vizyoner deme... vizyoner olsa bugün ki borçlarımız olmazdı ve tabi kendi şirketleri de iflas etmezdi...
tek vizyoner hareketi (söylentilere göre) fatih terim'in itirazına rağmen hagi'yi almak olabilir...

aysal'ın bırakmasını istemezdim ama madem bırakıyor süren gelsin.

uefa sonrasında marka olamadık, ekonomik olarak çöktük vs ama o uefa kadrosunun mimarı bizzat kendisidir. popescu, hagi, tafferal gibi 3 efsaneyi takımımıza kazandırmıştır. ki dönemin td'si bu 3 isimden 2'sini veto etmesine rağmen ben alayım da sen istersen oynatma diyip bu isimleri bize kazandırmıştır

Alp Yalman´a birakma bizi büyük Baskan. Bari sen fedakarlik yap. Sen öyle ya da böyle efsane Baskan kalirsin zaten.

Ali dürüst, abdurrahim albayrak ve haldun üstünelide yanına alması şart.Ozaman başarı gelebilir.Ama ben saydığım adamlarla ulusoyu görmek isterdim.

Aday olmak istememesini anlıyorum.Efsane bir başkanlık dönemi var.Eğer başarısız olursa başarısız olduğu dönemle anılacak.Fakat şu aşamada Aysal tekrar aday olmazsa bizi düzlüğe çıkaracak tek yol gibi duruyor.

Sportif başarı olarak çok başarılı bir dönem geçirdik ama benim en çok kızdığım başkanlarımızdan biridir.

Maalesef Elde edilen başarıyı hiçbir türlü avantaja çeviremedi. Kurumsallaşma olayını yapamadı. Borç onun döneminde ortaya çıktı.

Yine de diğer isimler geleceğine sağlam bir Liste ile kendisi gelsin isterim

Neden aday olsun? Adam zaten zirvede bırakmış, ona rağmen yaranamadığı birçok kesim var. Aysal'a bile "kulübün içine etti" diyen terliksiler mevcutken böyle bir ortamda gelip boşa kendini yormaz. Bu taraftar fazla şımartıldı 3 senedir, o yüzden biraz "eski günlerden" esintiler verebilecek isimler gelmesi daha iyi olacak gibi. Biraz nereden geldiğimizi hatırlayalım, özellikle Aysal'dan önceki 10 senede neler yaşadığımızı bir tekrarlamakta fayda var gibi!

aday olmaz
alp yalman disinda aday cikmaz

Daha birtane aday var ama elli tane aday başlığı var. Ve ne tezat ki bunların hepside aday olmayacağını açıkladı.

GT-I9300 Tapatalk

yapma alpay yapma... :) en vizyoner deme... vizyoner olsa bugün ki borçlarımız olmazdı ve tabi kendi şirketleri de iflas etmezdi...
tek vizyoner hareketi (söylentilere göre) fatih terim'in itirazına rağmen hagi'yi almak olabilir...

Yalnız başkanlık yaptığı dönemler, Türkiye'nin de borç bataklığına saplandığı ve devalüasyon ile krizlerin ardarda geldiği dönemlerdi. Ben kulüplerin mali durumlarının, ülkelerin mali durumlarıyla hemen hemen paralel olduğuna inanırım ve çok örnek var böyle. Nitekim kur fırlayınca,dövize endeksli borçlar da fırlıyor...Güven ve kredibilite artınca,iyi yönetilen kulüplerin kredibilitesi de artıyor.

Ayrıca bir anektod daha vereyim Fatih terim ve Faruk Süren ile ilgili : 4-0'lık Fenerbahçe yenilgisinden sonra Fatih Terim istifasını veriyor Faruk Süren'e ve Faruk Süren "sen görevinin başına geç,seni ancak ben gönderirim" tarzında bir yaklaşımda bulunuyor...Belki Azizvari diye bakanlar olabilir buna, lakin burda biraz "güven" vurgusu da var ki meyvelerini topluyoruz gelecek senelerde.

Ayrıca kabul etmek gerekir ki Türkiye'deki mentalite o dönem bir Avrupa Kupası'nı kaldıracak boyutta değildi. Şimdi biraz daha esnek...

Geri
Üst Alt