Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.224
- 33.592
- 3.073
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyon olalım da Başakşehir'e kimin çelme taktığı mühim değil.
Ama Göztepe değil puan almak,gol atamaz.
Basaktan alinacak 1 pts ile Zarperi nar gibi kizartabilirim
Uğur'a söyleyeceğimi söyledim,kabul etmezse kendi bilir.
Serkan'la ilisigimi keserim.Zurna lafini da Denizli'den dolayi istemiyorsun muhtemelen.Zurnazen lafini da kullanmam ona da ok ama geri kalan zurnalarima karisma.Biraz da senin adim atman lazim boyle olmaz.
Şimdilik bu da olumlu.Peki,barıştık.
Ekli dosyayı görüntüle 44416
Şu İzmirliyi sallarsak,iki GSli olarak konuşalım,şampiyon olacak mıyız?Başakşehir ne yapar,biz ne yaparız?
Ben Basak'in bizim mac disinda da puan birakacagini dusunuyorum.6'da 6 yaparsak oluruz.
Şöyle bir şey var,geçmişte bu tarz serilerimizde seri başlangıçlarında hep matematik olarak şampiyon olacağımız bir konumdaydık.Şu an böyle bir durum yok.Bizi o serileri yapmaya itekleyen olay matematiksel kesinlikti belki de bir yerde.Başakşehir puan kaybını geciktirirse 6'da 6 yapamayabiliriz bir endişem bu.
Ayni endise bende de var.Bu yuzden Basak; Rize ve Goztepe maclarindan birini kaybetmeli ki biz de Konya'yi yenip yuruyuse ilk adimi atalim.Aslinda Rize'nin puan alacak kapasitesi var da Okan-Avci-Emre iliskisi urkutuyor.Obur Goztepe macinda da su uyuzu sustursak Goztepe bir seyler yapabilir aslinda ama susmuyor ki.Goztepe'nin Nou Camp deplasmani olsa ona bile 3 pts yazacak utanmaz herif.
Şimdilik bu da olumlu.Peki,barıştık.
Ekli dosyayı görüntüle 44416
Şu İzmirliyi sallarsak,iki GSli olarak konuşalım,şampiyon olacak mıyız?Başakşehir ne yapar,biz ne yaparız?
Şöyle bir şey var,geçmişte bu tarz serilerimizde seri başlangıçlarında hep matematik olarak şampiyon olacağımız bir konumdaydık.Şu an böyle bir durum yok.Bizi o serileri yapmaya itekleyen olay matematiksel kesinlikti belki de bir yerde.Başakşehir puan kaybını geciktirirse 6'da 6 yapamayabiliriz bir endişem bu.
Hain adam hemen affettin demek uguru benim sucum ne hae?
Zarp seni sever bi konusta benle de sulh yapsin o
Zarp seni sever bi konusta benle de sulh yapsin o
Galatasaray hep zoru sever ,biz camia olarak kenetlenelim ,basakta zaten kirilmalar basladi rize ve goztepe maclarindan birinde takilacaklar diye dusunuyorum biz 6 maci alalim ki bu mumkun sampiyonuz yapmadigimiz sey degil sonucta.Şampiyon olacağız zaten?