GSC Haber Göztepe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Bu maci alalim yeterki hoca zaten oyunculara dinlenmek icin izin verir

Bjk maçındaki gibi yorgun adamlarla terörball oynamasak bi şey olmaz. Tdmiz ilkayın da dediği gibi saçma bi gazla başlamıştık o maç. Bu sefer dengeli oynarız herıld.

Yanlis kadro

Bjk macinda ayni hata’yi yaptik

Yorgunlugu gectim bu sekilde sakatliklara yol aciyoruz ve aralik ayindan itibaren fiziksel olarak da düsüs baslar

Bu yüzden rotasyon yapmak zorundayiz

Bu sezon rotasyon konusunda iyi gidiyorduk cl öncesi yapiyoruz genel de ama cl dönüsü de yapmakta fayda var

Cikan kadro maci kazanir bundan süphem yok ama sakatliklari engellemek lazim cünkü cl de ilerlemeliyiz

Daha fazla eleştiri bekliyorum…

elde avuçta ilk 11 dışında adam mı var da oynatmıyor okan hoca ? yedeklere baksanız kasımpaşa kulubesi gibiyiz.
göztepe diri ve tempolu takım. bjk'ye fark attılar ne yapsaydık yani.

Doğru kadro, maç sayısı arttıkça savunma ve orta sahada rotasyon daralıyor. Yedeklerden oyuna Berkan harici dinamizm katacak oyuncu yok! 23 yaş altı 2 oyuncu (Orta saha+forvet oynayabilen sol açık.) iyi olurmuş.

Bjk maçından önce de belirtmiştim aynı şeyi. CL maçları hem fiziksel hem zihinsel olarak çok zorluyor takımı. Cl sonrası mutlaka 3-4 rotasyon olmalı. Takım konsantre olamıyor dönüşlerde, derbi bile olsa. Bence yanlış 11.

Beklenen kadro takım konsantre olursa zorlanmayız

Bjk maçında 11'e 11 lik bölümde jk bariz daha iyiydi, rotasyon yapması gerekiyordu bence ama yedeklere bakınca neden yapmadığıda anlaşılmaz değil. Keşke Ahmet, Kaan, Berkan gibi adamlarla arayı bozmayacağım diye 1-2 yedek aldırsaydı. Bu adamların ligde herhangi bir takımda 11 oynayabileceğini düşünmüyorum kolay kolay.

Geri
Üst Alt