Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.152
- 25.490
- 3.183
Geçen sezonlarda bu haftalara girdiğimizde kadromuz artık netti ceza-sakatlık olmadığı sürece. Basına sızmasına gerek kalmıyordu. Sezonun bitmesine kalmış 7 maç, bizde formsuz oyuncuların fazlalığından tut kimin hangi bölgede oynatılacağını bilemiyoruz. Maç içinde ileri hattı 3 kere değiştiririz bu 11'den. Normalde maç içinde çorba yapıyorduk şimdi sahaya öyle çıkıyoruz.
Sen kötü oynadın kulübeye, sana şans veriyorum kullan bunu diye bu kadar fazla oynama işi son virajda olmaz. Şampiyon kadronun 11'i net olur. Formsuz oyuncu diye bir şey bu dönemde kabul edilecek şey değil, hocanın işi zaten onları hazır tutmak.
Ts maçındaki kadronun yarısı kesik yiyor, hafta sonu bakarız o kesik yiyenler 11 dönecek. Asprilla birden en kritik virajda 11'e giriyor. Hala bir şeyler deniyoruz.
3 puan beklentim yok. Osimhen dönene kadar da bu takım anca şansa kazanır.
Sen kötü oynadın kulübeye, sana şans veriyorum kullan bunu diye bu kadar fazla oynama işi son virajda olmaz. Şampiyon kadronun 11'i net olur. Formsuz oyuncu diye bir şey bu dönemde kabul edilecek şey değil, hocanın işi zaten onları hazır tutmak.
Ts maçındaki kadronun yarısı kesik yiyor, hafta sonu bakarız o kesik yiyenler 11 dönecek. Asprilla birden en kritik virajda 11'e giriyor. Hala bir şeyler deniyoruz.
3 puan beklentim yok. Osimhen dönene kadar da bu takım anca şansa kazanır.