Göztepe Maçında Nasıl Oynamalıyız?

Göztepe Maçında Nasıl Oynamalıyız ?

• Kontrollü Oyun (Defans)

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    30

Arif Ulu

Baba Gündüz
Büyük Güne sayılı saatler kaldı...
Bu önemli Şampiyonluk maçında nasıl oynamalıyız?

A ) Risk alıp; Bam Bam Bam varı yüksek pres dahilinde ofansif bir oyun ile skor yakalamak

Taktik-maktik-yok...-Bam-Bam-Bam.webp

B ) Daha defansif ve kontrollü bir Oyun

parking-the-bus-21.webp

Anket ve Yorumlar konuşsun!

kompakt futbol oynamalıyız sanırım

Ilk 20 dakikada fisi cekecegimizi dusunuyorum.

pro's dont fake

Ilk golü atana kadar bam

Sonra kontrollü

Ikinci yarının ilk 15 dk bam

Sonra kontrollü

aykut k. nında dediği gibi 2 gol atamadığımız maçları kazanamıyoruz o yüzden hızlı başlayıp golleri dizeceğiz sonra sardırmaya devam mı ederler geriye mi çekilirler onlar topçulara ve hocaya kalmış.

Gazozuna oynar gibi rahat oynayıp 0 stresle şampiyon olacağız...Kazanmak zorunda değiliz...

Şansımız da yanımız da olur inşallah da erkenden buluruz bi 150 gol

Bu sene hoca, ilginç şekilde geçmişinde hiç tercih etmemiş olsa da kontrollü oyunu (kontrollü derken klasik Fatih Terim'e göre demek istedim, yoksa Aykut'un kontrollü oyunu gibi değil) sık sık (yine Fatih Terim standartlarına göre) tercih etti. Fener, Başak, Beşiktaş maçları, hatta Sivas deplasmanı (muhtemelen bu maçta tercih etmedi ama takım çok kötü oynadı)

Ama yarın bunu denemeyecektir. Maç öncesi yapacağı şampiyonluk konuşmasına ters düşer bu. "Fuck them all" deyip yine ilk 20 dakikada işi bitirmeye çalışacaktır.

3 farki yakalayana kadar Bam Bam Bam. Ondan sonra kontrolluye gecebiliriz.

3 dememin nedeni eger 1 veya 2 olursa ve 1 gol yersek (takimi taniyoruz) biraz panikler hatta temelli defansa cekilirler ve ardindan 2 yi hatta 3u yiyebiliriz ama 3 fark yaparsak ve bunlar 1 atsa hala 'sulalemiz rahat' izleriz maci. 1 veya 2 de kanser oluruz ama ne olursa olsun, hangi skor olursa olsun tokatlamaliyiz

Askerden yeni gelmiş gibi.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dakika 2-3 arası bir gol diyorsun yani reis
Reis onu bilemem de
Linnes'in golu var bu mac.
Mac sonu alintilarsin bu postu

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu tür maçlar da sürpriz goller gelir

Ben de duran toptan Serdar diyorum

Hocam konuşmasını yapmıştır çoktan.

Yüksek pres ve topa hakim olmakla beraber bekleri ve Garry'i kullanır. Gomis defansı üzerine çeker geriden gelen süpriz isimlerle gol ararız. Hızlı ataklarda Gomis'i ön direkte topla buluşturmaya çalışırız.

Yarın şampiyon olacağız beyler bugünden sarı kırmızı giyindim ortalıkta dolanıyorum.

20180518_215722.webp

Gscimbom Mobile

Geri
Üst Alt