- 9 Temmuz 2011
- 34.279
- 29.191
- 2.533
Göztepe, Romulo'nun satın alma opsiyonunun kullanıldığını ve Brezilyalı golcüyle 2028'e kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.5 sudan ucuzKaça almışlar
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kolpaya acil son verelimBalon oyuncu
Goztepede mi kalacak yoksa gircek miKolpaya acil son verelim
Hangi sözleşme? gecen yıl yaz dönemi satın alma opsiyonu ile alındı bugünde opsiyon devreye girdi.Oyuncu sözleşmeyi kabul etmeseydi sezon sonu çok daha iyi bir takımdaydı
Peşimi salman lazım 2016 dan beri ensemdesinGoztepede mi kalacak yoksa gircek mi
Çok büyük balon merak içerisindeyim Göztepe kime çakacak acaba.Kolpaya acil son verelim
Ben zorunlu olmayan opsiyon sandım öyle olsa oyuncuya kalırdı tabi öncelik opsiyonu olan kulüpte görüşme işiHangi sözleşme? gecen yıl yaz dönemi satın alma opsiyonu ile alındı bugünde opsiyon devreye girdi.
Romulo da ayrılmaz şu anda İzmir de mutluBen zorunlu olmayan opsiyon sandım öyle olsa oyuncuya kalırdı tabi öncelik opsiyonu olan kulüpte görüşme işi
Son mac cezaliydiBalon oyuncu
Anadolu takımı için iyi olabilir ama büyük takım için balon. Kimler geldi kimler geçti bu ülkede bir şey diyeyim mi Konyalı pembe kafa Kramer bundan daha iyi oyuncu.Son mac cezaliydi
Goztepenin siradan bi anadolu takimindan farki yoktu
Butun hucum bu adam uzerinden dönüyor