- 20 Haziran 2011
- 57.689
- 63.041
- 4.533
Ayri dunyalarin insanlariyiz dedigin gibiHayatta her istediğin olmuyor maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayri dunyalarin insanlariyiz dedigin gibiHayatta her istediğin olmuyor maalesef
Ayri dunyalarin insanlariyiz dedigin gibi
O yüzden birbirimizi kırmamak için ne kadar az muhatap olursak o kadar iyi.
Bu cümlenin aynısını banada kurmuştun, bu gidişle konuşacağın kimse kalmayacak forumda. Yalnız ölmeyi yeğlemiyorsundur umarım.
Onu sana değil Serkan'a kurmuştum o zamanda da,yanlış anladığımı sonradan belirtmiştim hatırlarsan.
Berkan tebrikler kardeşim yeni gördüm rank yakışmışSabri'nin karısının Alaçatı tercihi yapacağını 8 ay önceden söylediğimi görmemen de beni üzdü.ley:
Berkan tebrikler kardeşim yeni gördüm rank yakışmış![]()
Bu durum beni uzer seninle munazara etmekten keyif aldigimi daha once belirtmistim.O yüzden birbirimizi kırmamak için ne kadar az muhatap olursak o kadar iyi.
Hiç öyle hatırlamıyorum, beni tufaya getirmeye çalışıyorsun sanırım. Bu başlıkta daha da yazmam oyuna gelmem.
Bir ara ayarlayalımda satranç oynayalım.
Ben onu Serkan'a hitaben yazmıştım da,şimdi geriye dönüp baktım ayrı dünyaların insanları olduğunuzu demiş.Ben olduğumuzu olarak okuyup ona göre cevap verdim.Mesaj yanlış anlaşılmış sanırım.
Maça gelsen giderdikAyarlarız tabi.
Berkan tebrikler kardeşim yeni gördüm rank yakışmış![]()
Sonuç?Ona rank değil rütbe derler Erman efendi.
Ayrıca senden çok daha az mesaj yazmama rağmen beğeni sayım fazla.
Sonuç?
Yine alkolün dibine vurulmuş belli ki.Düşün bul Allah Allah. Hadi ben kaçtım görüşürüz.