Göztepe Süper Lig'e Çıktı

3 sezon hatırlıyorum göztepenin süperligte olduğu 2 sinde şampiyon olduk diğerinde o torrent denen çaycının dönemi .Bize uğurlu gelen febeye maç satmayacak bir takım.Umarım kocaelide gelir.Bursam 3. lige düştü malesef.Onlarda febeden nefret eder çelme takardı sıklıkla

ulan karşıyakaya bakıyordum 3. ligdelermiş

images

bşehir pendik kpaşa gibi leş kulüplerin cirit attıkları lige şöyle taraftarı olan bi kulübü 30 yıldır çıkaramayan yönetimlerin t'ea

İnşallah tekrar o b.k çukuruna düşerler. Ben yapılanları unutmam. Gsa yapilanlari hiç unutmam

Şükür ya memleketimin takımı Pendik Eyüp Başakşehir gibi 10 tane seyircisi olan boktan semt takımları olaçagına böyle takımlar gelsin

Güzel oldu ya play-off ile Kocaeli'de gelse çok iyi olur. Seneye de kalan İstanbul takımlarından birkaçı daha gitse tadından yenmez.

3 sezon hatırlıyorum göztepenin süperligte olduğu 2 sinde şampiyon olduk diğerinde o torrent denen çaycının dönemi .Bize uğurlu gelen febeye maç satmayacak bir takım.Umarım kocaelide gelir.Bursam 3. lige düştü malesef.Onlarda febeden nefret eder çelme takardı sıklıkla

+ Denizlispor.

Geri
Üst Alt