göztepe taraftarı

Yillardir cok bos aciklama gordum ama bu kadar beyinsizini gormemistim.

Tebrik etmek lazim.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

İçlerinden geçeceğiz onun bunun evlatlarının , Ligde iğrenti duyduğum tek takım diyebilirim bu sezonki Beşiktaş maçları ve şu açıklama bile bu pisliklerden nefret etmeye yeter.Şu açıklamayı yapanlara şu açıklamayı bi güzel monte etmek lazım buda İmparator Fatih Terime düşecek.

Bjk maçlarından istediğiniz zevki alamadıysanız merak etmeyin, kralınız geliyor.

bornova cehenemi
küçük park zındanları

Delinin biri bir kuyuya taş attı. Kendi kendilerine kuruldular.

Sağ olsunlar gerekli açıklama gelmiş. Teşekkürler Göztepe'nin mal taraftarı. Ulan siz gerçek Göztepe bile değilsiniz. Gerçek Göztepe Amatör Küme'de. Sizler satın alınmış Aliağa kulübüsünüz. Bunu aklınıza sokun.

Merak edilenler için de linki burada.

Amatörde Süper Lig'e! İşte Göztepe destanı

İzmirde olup biletler hakkında bilgisi olan var mı ?
Bizim maça gitmek istiyorum , biletler satışa çıkınca nereden haberdar olurum ?

Aptal Anadolu taraftar örneklerinden biri daha, aynısı kendi bulunduğum şehir olan Eskişehir içinde geçerli. Sorun ise bu aptalların sürekli olarak övülüyor olmaları.

Hafıza !

Sizlerin de unuttukları var beyler !

Gelin hatırlayın.

Aliagapetkimlogo.jpg

TFF'den Aliağa Belediyespor'un isminin Göztepe olarak değiştirmesine onay

Aptal Anadolu taraftar örneklerinden biri daha, aynısı kendi bulunduğum şehir olan Eskişehir içinde geçerli. Sorun ise bu aptalların sürekli olarak övülüyor olmaları.
Sonunda benimle aynı fikirde olan bi Eskişehirli gördüm ya. Kimin yanında Eskişehir taraftarıyla ilgili kötü bişey söylesem demediklerini bırakmıyolar.

bir karsiyaka bir goztepe izmirden soguttu adiler. istanbul dusmanligi nedir lan bunlarin. gerizekalilar ordusu

bu kalkışmayı bir truvayla bertaraf edecek 300 Galatalı aranıyor !!!!

Kafsinkaf ların şu günlerde ezeli rakibi altaydan bile daha fazla kıl olduğu taraftar..

Geri
Üst Alt