Göztepe, Yıllarca Galatasaray'da Forma Giyen Sabri'yi Kovdu

Gerçek üstat...

Sabri'ye kızmakta çok haklı herkes

Islık yediği bir maçta asist yaptıktan sonra taraftara doğru dönüp reklam panolarını tekmelemesi,kadro dışı kaldığında ilk 11 lerimizin basın tarafından tamamen bilinmesi hatta yöneticilerin açıklamaları vardı bu konuda bilmesek inanacağız üstad

Sabriye jubile yapabiliriz ama hepsi o tekrardan istemek salakça olur

Sabri'ye kızmakta çok haklı herkes

Islık yediği bir maçta asist yaptıktan sonra taraftara doğru dönüp reklam panolarını tekmelemesi,kadro dışı kaldığında ilk 11 lerimizin basın tarafından tamamen bilinmesi hatta yöneticilerin açıklamaları vardı bu konuda bilmesek inanacağız üstad

Sabriye jubile yapabiliriz ama hepsi o tekrardan istemek salakça olur
aralarında arda ve emre'nin olduğu veteran bir kadro kursun halı sahada jübilesini yapsın . o gerzeğe bu bile fazladır ya neyse.

Keşke şu arabayı alabileceğim lüks hayatlar sürdürebileceğim boş sözleşmeler bulsamda bende imzalasam
0

Görende Sabri yi aşevinden besleniyor sanır acıdığımız adamlar trilyoner be kardeşim

ev, araba,benzin parası , yemek , evdeki hizmetçilerin parası vs herşeyi vermek zorundayız ya ondan herhalde vermemişiz ya hakkı geçmiş nasıl kafalar bunlar hayret ediyorum valla

Ya herşeyi geçtim şu yetenksiz kazmanın lüks araba koleksiyonu var yahu.

Hâlâ yok yemek vermemişler yok vefa yok boş sözleşme yok zart yok zurt.

Galatasaray olmasa bu yeteneksiz herif sürünürdü hayatı boyunca bir baltaya sap olamazdı yeteneksiz olmasının yanında aklı da yok çünkü.

Onun bize yani Galatasaraya şükretmesi gerekiyorken hâlâ bizim ona ılımlı yaklaşmamızı bekleyenler var. Iyi ki defolup gitti hatta 6 sene geç bile kalındı bu konuda. 2011 deki büyük temizlikte bu da defolup gitmeliydi.

sent via GSC

Bizim bir daha formamızı giyeceği tek an jubile maçı olur.Şuan ligin en iyi 2 sağ bekide bizde.Ve 35 yaşına gelmiş bir adamı sırf vefa diye Terimin geri alacağına ihtimal vermiyorum.

Üstat 2 kelimeyi bir araya getiremeyen; florya'da yemek verilmeyen; arabasına park yasağı getirilen; kadro dışı bıraktırılan bir çocuk sabri...zarar gelmez...
Evet o zaman bana florya da yemek bile vermiyorlar diye ağlıyordu her gazeteye, bide ne tesadüf ki o aralar bizim kadro maçtan bi gün önce dışarı siziyordu...

Geri
Üst Alt