Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.857
- 93.616
- 5.263
İçin fesatyazdığını okudum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçin fesatyazdığını okudum
editlemişsin ama admirim benim alıntıda gerçekleri görüp mıhını verecektir vaccinhanİçin fesat
Hmmadmirin adını mı yuhh

editlemişsin ama admirim benim alıntıda gerçekleri görüp mıhını verecektir vaccinhan
büyük ayıp etti gsc için emek vermiş kişilere böyle saygısızlık hiç hoş değilAşıhan modların ve adminlerin editleri görebildiğini bilmiyor galiba![]()
sen nerden biliyorsun? sen harbi kimsin???Aşıhan modların ve adminlerin editleri görebildiğini bilmiyor galiba![]()
Bunda bilmeyecek ne var Modlar ve adminler'in sıradan üyelerden bir farkı olmalı. Ayrıca musap mod iken söylemişti birine oradan biliyorum. Yine karavana sayın kara başka bir şey deneyiniz.sen nerden biliyorsun? sen harbi kimsin???
şimdiye kadar şüphelenmemiştim artık gözüm üstünde
Bunda bilmeyecek ne var Modlar ve adminler'in sıradan üyelerden bir farkı olmalı. Ayrıca musap mod iken söylemişti birine oradan biliyorum. Yine karavana sayın kara başka bir şey deneyiniz.
Abv!büyük ayıp etti gsc için emek vermiş kişilere böyle saygısızlık hiç hoş değil
Adamı hasta etme Naci!!!Aşıhan modların ve adminlerin editleri görebildiğini bilmiyor galiba![]()
Ahbeert !!!P.han'a şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim
Ben değil sen hasta ediyorsun sayın OmicronAdamı hasta etme Naci!!!
yanlış bilgi vermeyelim.Muhteşem tespit ayrıca maçtan önce atıp tutup, maç sırasında tehdit edip ve sonra sıvışması ile meşhurdur.mizah mizah diye kafa açan aliağasporlu arazi durumda son dönemde.