Gözü Dönmüş Beşiktaş ve Fenerbahçe Taraftarları!

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Söyleyecek çok fazla birşey yok. Bu adamlar içimizde yaşıyor. Bu düşünceye sahip adamlar her türlü potansiyele sahiptir.

f5d32ec575bdeb9345510e7a5442995d.jpg

25ab4c020eed9b9abeeca23db8b15c07.jpg

21ab3877944d806c04c568280f580004.jpg

AhahahaahhahahahabababababababNNjajHbahahhababahajanabhahsabBhahabHahHzhhzhshahaha

Kudurun lan cakal surusü!

hahah KUDUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Gerçekten ruh hastası hepsi. Zerre-i miskal beyin olsa şu bedduaları etmezler.

maçtan sonraki hangi tweetimiz koymuş ilk mesajdakine

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunlar gerçekten hoş mesajlar değil. Bir Takımdan nefret edersin, ama yok uçak düşsün, yok yangın çıksın falan, ayıptır

Twitter da futbol sayfalarının altı böyle yorumlarla doluydu.Galatasaray Avukatlar Derneği'ni etiketleyenler olmuştu.Bunları yazan kişilerin vicdanı el vermiyo mu?Ben Galatasaray'ın avukatlarına güveniyorum.Bunu yazanlara dava açarlar İnşallah..

Farkı 3'e açma arefesinde böylelerse ilerde neler diyecekler kim bilir?

Bunlar arsız, karaktersiz alayi yeni yetme 4 senelik futbol tarihi olan pis agizli heriflerin teki. Ha birde abilerinden duyduklari hayal urunlerini pazarlamaya çalışırlar asla sekmez

kıskançlık,haset bazı insanları nasıl yaratığa dönüştürüyor,yazık. kudurun onun bunun çocukları

Durmadan böyle yorumlar atıyolar.İnsan değiller..

Hayatımda Fener ve Beşiktaş şampiyonluğunda geçse bende üzülürdüm.

Ki bunu diyenlerin kulüpleri fetöcülerle dolup taşıyor

sent via GSC

Onların dertleri zaten Galatasaray=Fetö demek değil,öyle olmadığını da biliyorlar.2-3 topçunun yaptığı bütün camiaya mal edilemez onda bir problem yok.

Problem,adamlar siz 90'lardaki şampiyonlukları kupaları Fetö'yle aldınız diyip leke sürmeye çalışıyorlar başarılara.Kendilerinin kupaları yok Galatasaray'ın var diye Galatasaray Fetöcü oluyor bak sen şu işe.Bu bile bir iftira bana göre,bu kadar kolay olmamalı kişileri,kurumları itham etmek.

Geri
Üst Alt