gözünü seveyim ben polisin

Sen polisin gözünü seversin ama, kitabını s..meye polis gelir.

Hangi kitaba küfür ediyor acaba, şu çok dindar bir şahsın söylediği ''bakara-makara'' olana mı?

Vay ulan ben bu polise kitabını s....im desem çeker vurur beni!!!!

Ya polisleri çok büyütüyorsunuz. Azıcık savunma sanatı bilen , genç bir insan bile polisi vur aşağı edebilir.

Bunlar sadece yetkilerine güvenirler. Yoksa çoğu silah bile kullanmayı tam olarak bilmez.

(Düzce de poli,sler bir hırsızı kovalarken arkasından 3 şarjor boşaltıldı ve sıfır isabetle memurlara üstün nişancılık madalyası verildi esnaf tarafından :asd: )

Türk polisleri hikaye göbekli göbekli işleri güçleri öğlene ne yesek menemene maydonoz koysakmi aksam olsada fırına tava versekmi.
Güneş gözlüğü takip 2001 model opel astra ile hava atmaktir tr de polis olmak.
Saçları kirpi gibi jölelemek.
Ikide bir kemer ile oynayip arkadaki atleti duzeltmektir.
Kendini hep herkezden öncelikli görmektir.

Her yerde boyle olaylar yasaniyor diyerek bizleri aydinlatan ak ampuller henuz bu basligi gormemisler herhalde.

Türk polisleri hikaye göbekli göbekli işleri güçleri öğlene ne yesek menemene maydonoz koysakmi aksam olsada fırına tava versekmi.
Evet, sadece mesleği polis olanlar yapıyor bunu. Diğer meslektekiler fit, sıfır göbek, sıfır yağ... Geri kalan tüm meslek, işlerini kendi işiymiş gibi dört dörtlük yapıyor. Kardeşim dünyada insanları ikiye ayırırsın. 1, iyi insan, 2, kötü insan... Ve bu insanlar birbiriyle harmanlanmıştır, her yerde, her meslekte. İşinize gelince "polis çağırıyorum bak", işinize gelmeyince polisler göbekli... İşinize gelince "şehit olan polisimiz", işinize gelmeyince ... polisler...

Herkez'den sonrasını okumadım

polisler boyle dolanmali gunluk hayatta

411_860f4857bb0392cb35f69568b6433cdf.jpg

Geri
Üst Alt