Gözünüz Aydın Renktaşlar

Emir Sato

Captain Bouncy
Ulubatlı Souness
sabri reyizin contrati uzatilacakmis

bilinen bir şeydi

eski kontratındaki opsiyon maddesi sezon sonu uzatılmak üzere kamuoyu tepkisini azaltmak için kaldırılmıştı zaten

Biri vursun beni.

Böyle bir şey gerceklesirse Galatasaraylılığımı askıya alırım. Sabri, Hamit ve Yasin'e sözleşme öneren şerefsizdir, haindir, en adi o.... neyse

sabri ve benzeri kokleri cok eskiye dayanan bazi oyuncularin surekli kontrat yenilenmesinde bir sus payi suphesi aliyorum artik . "uzatin yoksa konusurum...." mu diyor acaba her gelen yonetime

Sirada Hamit Altintop varmis.

Toplu intihar girisimi olacak sonra.

sabri ve benzeri kokleri cok eskiye dayanan bazi oyuncularin surekli kontrat yenilenmesinde bir sus payi suphesi aliyorum artik . "uzatin yoksa konusurum...." mu diyor acaba her gelen yonetime
Yaw konuşsa ne olacak ki bizden giden herkes konuşuyo zaten, bi cacık olduğu da yok.

Allah bin tûrlû belanizi.....

Son düzenleme:
Bilmiyorum ,orada eski yeni tonla yonetici var ,bunlarin bir kismi futboldan anliyor , senelerdir sabri ile bunca seyircinin anlamadigi bir bag kurulmus durumda .. ve bu her yonetimde oluyor

supheleniyorum .. hedefi sasirip evlat, yerli sevicilik filan diyoruz ama belki antrenorler de bu kumpasa maruz kaliyorlar

Sabrinin elinde kaset fln var heralde tursunun

Bilmiyorum ,orada eski yeni tonla yonetici var ,bunlarin bir kismi futboldan anliyor , senelerdir sabri ile bunca seyircinin anlamadigi bir bag kurulmus durumda .. ve bu her yonetimde oluyor

supheleniyorum .. hedefi sasirip evlat, yerli sevicilik filan diyoruz ama belki antrenorler de bu kumpasa maruz kaliyorlar
Oyle olsa hic Unal Aysal bunu kadro disi birakabilirmiydi? Mancini raporu verdi, bunu postalayin dedi. Sonra Prandelli gelmisti ve Unal Aysal elindeki rapor ile bunu kadroya almayacaksin dedi o donemde hic oynamadi zaten. Sonra Abdurrahim gelmeseydi kadroya bir daha geri donemeyecekti.

Son düzenleme:
Batsak da kurtulsak.

ama dikkat edilirse hic bir yonetici ya da td zamani kluple bagi kesilemedi , hep danisikli dovus, fesih ya da yenileme yapilmamasi asla olmadi

bana normal gelmiyor vallahi acikcasi , kendi fikrimdir

Polarcilarin istedigi oluyor yine

Her Mac sabri reis diye gaza getiriyorlar yonetim de sözlesme uzatiyor

Geri
Üst Alt