Hemen gelip kadromuzu 3. sınıf ingiliz oyuncularla doldurmalı

karşılaştığımız dönemde östersunds hocasıydı.

biz köy takımı diye alay ederken östersunds arsenal'i emirates'te yeniyordu, devamında swansea potter'ı transfer etti.

sonra brighton hocası oldu ve ligin en kompakt takımlarından birini yarattı.

şimdi ise newcastle united'ın potansiyel hoca adayı olarak görülüyor.

Harry Potter'ın akrabası sandım. Ben de diyorum kim bu ben bu adamı hiç okumadım :asd:

östersunds'u da isveç 4. liginden alıp 7 yılda uefa avrupa ligi'nde çeyrek final oynayacak noktaya getirerek bıraktığını da belirteyim.

öncesinde üniversitede futbol geliştirme uzmanıymış.

biz de o sıralarda tudor'a ana bacı sövmekle günleri geçiriyorduk, bu başarıyı sağlayan adam şimdi yüksek bir bonservisle takımından ayrılıp dünyanın en çok kazanan hocalarından birisi olabilir.

Östersunds kim yeaaa?
Köy takımı yeaaa..

O takımdan 2-3 oyuncu da Premier League’e transfer yapmıştı ya da top 5 lige geçmişti, Ghoddos vardı Sema vardı hatırladığım.
Potter’da biraz uçuk olabilir ama Southgate sonrası İngiltere Milli Takım Menajerliği havası da var. Newcastle, City gibi bir proje izleyecekse geçiş menajeri olup ordan milli takıma geçebilir.

üniversitede bir görevden 4. ligdeki östersunds hocalığıyla başlayan kariyer 16 milyon euro bonservisle chelsea'ye geçişle devam edecek gibi gözüküyor.

sonunda hakettiği seviyelere çıkıyor.

Hocalarin hocasi Potter hoca

Ingiltere'ye 60 sene sonra DK kazandiracak isim

İllerdeki TD'miz. Cimbomlu bir abiye benziyor.

Büyük hocayı çok severiz ama biraz şanslı olduğunu itiraf etmek lazım. Milan maçları erken kopmuş Milan'ın hataları yüzünden, Wolves zaten PL'deki en kötü takım şu an, Palace galibiyeti ise hakem ve şans faktörleriyle geldi.

Tuchel de böyle başlamıştı ama sonu gelmemişti. Chelsea'nin 2016'dan beri güçlü bir oyunu olmadı bunu bir şekilde düzeltmesi lazım ama birden olmaz elbette.

O takımdan 2-3 oyuncu da Premier League’e transfer yapmıştı ya da top 5 lige geçmişti, Ghoddos vardı Sema vardı hatırladığım.
Potter’da biraz uçuk olabilir ama Southgate sonrası İngiltere Milli Takım Menajerliği havası da var. Newcastle, City gibi bir proje izleyecekse geçiş menajeri olup ordan milli takıma geçebilir.
Kesinlikle katıldığım bir post.

Geri
Üst Alt