# Graziano Pellè

Hakan Kağan

10 Numara!
BhgiC6cIIAEA-qX.jpg

Graziano Pelle
Doğum Tarihi:
15.07.1985
Doğum Yeri:San Cesario di Lecce, İtalya
Boyu: 193
Kilosu: 77
Pozisyon: Forvet
Oynadığı Takım: Fc Southhampton (Ingiltere)

Feyenoord formasıyla bu sezon ligde 24 maçta 20 gol, 4 asist ile oynuyor. 1.93'lük İtalyan santrafor geçen senede ligi 27 gol, 9 asist ile tamamlamış. İyi bir pivot santrafor olan Pelle, uzun boyuna rağmen ayaklarına hakim, teknik bir oyuncu. İki sezonda müthiş bir çıkış yakaladı. Bu sezon sonu Feyenoord elinde tutamayabilir. Drogba'nın sezon sonu ayrılacağını varsayarsak tek forvete dönüp, kanatlarla iyi beslersek + arkasına Sneijder'i koyduğumuz taktirde çok gol atacağını düşünüyorum.

Graziano Pellè - Performans bilgileri - transfermarkt.tr

Graziano Pelle ● Italian Goalmachine ● Goals and Skills 13/14 - YouTube

Moderatör tarafında düzenlendi:
En az 5 kere önerdim. Dehşet bir herif Almeida'nın upgrade hali gibi.

Hollanda Ligini pek takip etmiyorum. Ama videoya baktığım kadarıyla fena biri değil.

Fena degil ama sadece 4-3-3 kanatli sistem'de verim alinabilir, Italya'daki performansi cok kotuydu.

Hollanda ligi aldatici olabilir bize daha yildiz bi forvet lazim.

Alves bir maçta 7 gol mu ne atmıştı öyle hayvandi. :D

-Tapatalk-

Hollanda ligi aldatici olabilir bize daha yildiz bi forvet lazim.

O konuda bende biraz endişeliyim ancak Yunus'un da dediği gibi Almeida bu ligde iş yapıyorsa Pelle'nin de hayli hayli iş yapacağını düşünüyorum. Almeida'ya göre daha teknik, daha hızlı ve bitirici bir oyuncu.

Bu sene kesinlikle büyük kulüpler takip olacaktır. Transfere gelecek olursak Ünal Aysal, Drogba'yi unutturacak kariyerleri bir oyuncu getirir diye düşünüyorum.

# tapatalk #

O konuda bende biraz endişeliyim ancak Yunus'un da dediği gibi Almeida bu ligde iş yapıyorsa Pelle'nin de hayli hayli iş yapacağını düşünüyorum. Almeida'ya göre daha teknik, daha hızlı ve bitirici bir oyuncu.

Bu sene kesinlikle büyük kulüpler takip olacaktır. Transfere gelecek olursak Ünal Aysal, Drogba'yi unutturacak kariyerleri bir oyuncu getirir diye düşünüyorum.

# tapatalk #

Afonso Alves yüzünden güzelim lig leş bir lig gibi gösteriliyor. :disgust:

Hollanda liginden yildiz forvetler herzaman cikmistir.Ama suan ligin kalitesi cok dusuk ,Italya liginde 10 gol atan forvet Hollanda'da 25 atar,yasi da 30'a dogru gidiyor.Sampiyonlar ligi kalitesinde bi adam lazim bize.

Balotelli

Pato

Dzeko

v.b..

Kapalı kutu oldugu için 28 yas riske edilecek bir yas değil özellikle sınırlama varken , Alkmardayyken cok kötüydü 2 senede ucmus

22 yasinda olsa sıcak bakabilirdim belki. Bize daha ust duzey, Şampiyonlar Ligi'ne hazır bir forvet lazim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray in oyuncusu asla olamaz. Okadar iyi degil cunku. Kariyeri boyunca sadece Feyenoord da gol atabilmis. Turkiye de hic yapamaz.

insallah Feyenoord taraftari gormez bu konuyu, iyi gulerler..

Bize bitirici bir forvet lazım 28 yaşında kendını kanıtlayamamıs bir adam gerek yok.

Forvet konusunda Hollanda ligine pek aldanmayan. Luuk de Jong'u hatirlayin. Bizim kalitemizde olmadigini düsünüyorum.

Hollandada rekor goller atıp uçan adamlar çok balon çıkıyor

Geri
Üst Alt