Griezmann Atletico Madrid'de

Athleti çok akıllı takım.

Bence hucüm hattında geçen seneden daha güçlü bir takım kurdular.

Tek sıkıntı Filipe Luis olacak onlar için.

Siquera, Griezman cok iyi hamleler. Ortaya Tiago yerine alternarif bi isim almalari lazim yalniz artik.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bence A.Madrid için tek kayıp F.Luis.Diego Costa filan pek önemli değil.Bu arada Griezman müthiş topçu.Helal olsun.

Squiera bi Luiz degil ama o da cok iyi oyuncu va tam Atletico Madrid'in oyununa uygun bi isim her yonuyle.Mandzukic Costa'dan bile daha yararli olabilir.Arda filan hayatta kesilmez bu arada direk 11'e yazilacak bikac adamdan biri, gol seviyesi ligde dusuk olsa da Sampiyonlar liginde iyi atti bi de buyuk maclarda resmen otturdu bi Real maci vardi boyle ozellikle Ispanyollar tapiyor Arda'ya.

Arda'yi gereksiz kücümsemeye gerek yok bence komik duruma düsülüyor. Oyuncu performansini sadece Gol+Asist olarak görmemek lazim. Cok cok iyi bir sezon gecirdi Arda. Özellikle büyük maclarda harikaydi.

Göbege Koke ve Gabi'nin yanina biri daha alinsa tas gibi takim olurlar bence.

Parayı cok doğru kullanıyorlar. A.Madrid gibi prof. bir futbol ekibi şart bizede..

Bu gidisle gecen seneden daha iyi bir kadro kuracaklar. Bir daha şampiyon olmaları cok zor ama gene Avrupada cok iyi isler yaparlar.

Iyi ve uyumlu transfer iki taraf icinde

* LG G2 Tapatalk *

Küçümsemiyorum.A.Madrid Costa'dan daha iyisini de bulabilir.Ama F.Luis gibi beki zor bulur.

Zlatanda Eto'o dan iyi oyuncuydu ama verimlilik konusunda bir adım gerisinde kaldı. Falcao sonrası Costa'nın yerini alması gibi

onunda yerinin doldurulmasını isterim. Mandzukic bu görevde ne kadar başarılı olacak izleyip göreceğiz.

Zlatanda Eto'o dan iyi oyuncuydu ama verimlilik konusunda bir adım gerisinde kaldı. Falcao sonrası Costa'nın yerini alması gibi

onunda yerinin doldurulmasını isterim. Mandzukic bu görevde ne kadar başarılı olacak izleyip göreceğiz.

Mandzukic'i çok beğenen biri değilim.Böyle futbolcular hep bana F.İnzagh'i hatırlatıyor.Madrid'e farklı bir golcü lazım bence.Mesela Origi'yi alabilirlerdi.

Siquera'ya yüklü bonservis verdiler yanılmıyorsam Insua'da var Ansaldi sol bek dışında başka bir mevki de oynayabiliyor mu nedir bu sol bek fetişi? Adam gibi sağ kanada transfer yapmıyorlar. Juanfran var sağ açıktan devşirme sağ bek ama hakkını vermek lazım iyi sağ bek. Sağ kanada neredeyse transfer yapmadılar 3 senedir.

Siquera'ya yüklü bonservis verdiler yanılmıyorsam Insua'da var Ansaldi sol bek dışında başka bir mevki de oynayabiliyor mu nedir bu sol bek fetişi? Adam gibi sağ kanada transfer yapmıyorlar. Juanfran var sağ açıktan devşirme sağ bek ama hakkını vermek lazım iyi sağ bek. Sağ kanada neredeyse transfer yapmadılar 3 senedir.

Sag bek de oynuyor. Iki tarafi da yedekler keza bazi maclarda beklerden birini one koyabilirler.

Kaleci konusunds bence yanlis yaptilar.

$

Geri
Üst Alt