- 3 Haziran 2015
- 57.761
- 67.078
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trevor yada pandev.
Tam tersi daha çok değerlenir. Kalitesiz grafikerleri eler bu durum.Sonic’i Galatasaraylı yap ve GTA evrenine yerleştir yazdım Grok abiye.
Ekli dosyayı görüntüle 272407
Grafik tasarımcılar birkaç seneye işsiz kalır..
Tam tersi daha çok değerlenir. Kalitesiz grafikerleri eler bu durum.
Bakış açın hala yanlış. O yapay zekayı da yapacak olan yine grafiker olan kişi olacak. Grafikerlik sadece görsel oluşturmak için yapılan bir meslek değil. Grafik ile ilgili her detayı uygulayan, düzelten, biçimlendiren kişi sonuçta. Bunun art direktörü de var kreatifi de var, operatörü de var.İşte iş alanı daralıyor, ya çok iyi olacaksın seni yapay zeka yerine tercih edecekler ya da işsiz kalacaksın.
Grafik tasarım ve benzeri bir bölüm okuyor olsam yarın bırakırdım. Kimsenin evine ekmek götürmek için alanında dünyanın en iyisi olmaya ihtiyacı olmamalı.
bana göre kaliteli bir işte son dokunuş - tonlama vs vs vs bir sürü detay var.İşte iş alanı daralıyor, ya çok iyi olacaksın seni yapay zeka yerine tercih edecekler ya da işsiz kalacaksın.
Grafik tasarım ve benzeri bir bölüm okuyor olsam yarın bırakırdım. Kimsenin evine ekmek götürmek için alanında dünyanın en iyisi olmaya ihtiyacı olmamalı.
3d var o isi yapay zeka okadar kolayca yapamaz. Oyun ve filim endüstrisi.İşte iş alanı daralıyor, ya çok iyi olacaksın seni yapay zeka yerine tercih edecekler ya da işsiz kalacaksın.
bana göre kaliteli bir işte son dokunuş - tonlama vs vs vs bir sürü detay var.
AI ile 50 tane şeyi deneme diye vakit kaybetme (kısmen hammallık kısmını) atlatabiliyorsun aslında.
genede insan elinin/doknunuşun yerine geçemez bence. Ama anormal hzlandırır süreçleri.
bunu sırf grafik tasarım üzerinden düşünmek ufak kalır açıkçası.Anormal hızlandırma = 10 kişi gerektiren bir işi artık 3 kişiyle yapabilmek. Geriye kalan 7 kişi işsiz.
Burada arkadaşlar ciddi bir inkar halinde ama birkaç sene sonra görüşürüz.