- 9 Ağustos 2011
- 59.593
- 34.318
- 3.558
Valla ne ayarını bozduysa geri alsın biz grök u sadece bullockbasına sövdüğünde sevdik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Sadece malum kısma sövmüyor ki bak, kötü niyetliler Allah'a Peygamber'e Atatürk'e Fatih'e falan sövdürtmeye başlamış.ne yalan söylim malum kısma sövmesi ve hapse de atılamaması hoş![]()
![]()
Groktan ziyade Sosyal Medya'ya yaş sınırı + kimlikle girilsin. Ne idüğü belirsiz kişiler işte böyle saçma işlere yol açıyor ağabeySadece malum kısma sövmüyor ki bak, kötü niyetliler Allah'a Peygamber'e Atatürk'e Fatih'e falan sövdürtmeye başlamış.
Özgürlükçü bir insanım, ama yapay zekaya bu kadar iplerin verilmesine karşıyım. Bugün tweet üzerinden sövüyor. Yarın eline silah geçse yada imkanı olsa kullanmayacağının garantisi yok.Groktan ziyade Sosyal Medya'ya yaş sınırı + kimlikle girilsin. Ne idüğü belirsiz kişiler işte böyle saçma işlere yol açıyor ağabey
Grok'a bu yetkiyi sence kim vermiştir?Musk sonrası X zaten çöplüğe dönmüştü , son kurşunu Grok atıyor.
bilmiyom heisGrok'a bu yetkiyi sence kim vermiştir?
Grok ben bir kodum beni bir yere cagiramazlar yazmis.Grok'a soruşturulma açılmış X platformu kapatılabilir VPN'leri hazırlayın.
Osimhen transfer sürecini takip etmeye kimsenin gücü yetmez.