- 9 Ağustos 2011
- 59.388
- 34.069
- 3.408
malumunuz önümüzdeki hafta persembe günü barca ile samiyende zorlu bir avrupa maçına çıkacağız. hava kosullarının olumsuzluğu, takımımızın halen daha istanbula ulasamama ve zeminin soğuk havada deforme olmaması adına pazartesi günü oynanacak beşiktaş maçının ileri bir tarihe erteleme talebimiz olmuştur. lakin malum kulüp çalışanı ve baskanının bu karara karşı daha önce kendi söylemlerini yutarcasına olumsuz yanıtı oldu. ikisinin farkı biz bir jest isterken kendileri torpil istiyordu.
nası başlamıştı;
ilk etapta sportif direktörlerinin cevabı;
çebi ise işi farklı bir boyuta tasıyarak gelinn vodafone da oynayalım yanıtıyla karşımıza geldi.
bu mesja verilmesi gereken mesaj iki alt baslıkta olan burak elmas ın dediği olmalıyken nihat kırmızı değerlendireceğiz diye bir cümle kurarak yanlış yapmıştır. bu laubaliliğin cevabı o değil elmas ın yaptığı gibi gelin aslanlar gibi bekliyoruz olmalıydı. böyle salakca bir açıklama görmedim nese bunu da ekleyelim
bugün ise kulubümüz sert bir açıklama ile durum değerlendirmesi yapmıştır. özellike şu kısım hoş.
tamamı ise; GSC Haber - Kulübümüzden Erteleme Başvurusu Hakkında Açıklama
burak elmas ın verilmesi gereken mesajının tamamı da şu şekilde;
tff nin de mesajı anlaşın erteleyelim şeklinde. persembe gününden bu yana olan biten açıklamaları takip edemeyenler için toparlamak istedim. eksik gedik varsa söyleyin tamamlayalım öpüyorum by.
nası başlamıştı;
Nihat Kırmızı: "Henüz takım İstanbul'a dönemedi. Bundan dolayı başvurduk"
Nihat Kırmızı: "Şu anda görüşmeler sürüyor. Burada Beşiktaş'ın cevabı da önemli, onu bekliyoruz. Erteleme talep ediyoruz." Nihat Kırmızı: "Bu başvurumuz 17 Mart'taki Barcelona maçının öneminden dolayı. Sakatlık gibi sorunlar yaşamamamız lazım. Hava koşulları da ortada. Henüz takım İstanbul'a...
www.gscimbom.com
ilk etapta sportif direktörlerinin cevabı;
Kocadağ, siyah-beyazlı takımın hazırlıklarını sürdürdüğünü dile getirerek, "Takımımız şu anda Vodafone Park'ta Galatasaray maçının antrenmanını yapıyor. Ertelemeyle alakalı bize gelen hiçbir talep ya da bilgi yok. Pazartesi akşamı eğer hava muhalefeti veya maçın oynanmasına engel hava şartı olmazsa, çıkıp maçımızı oynayacağız. Bu konuda tavrımız net'' dedi.
çebi ise işi farklı bir boyuta tasıyarak gelinn vodafone da oynayalım yanıtıyla karşımıza geldi.
Ahmet Nur Çebi: "Maçlar havanın şekline göre değişmez. Hava şartları uygunsa, maç oynanır"
Ahmet Nur Çebi: "Galatasaray ve TFF'den ertelemeyle ilgili bir istek gelmedi. Bu konuyla ilgili karar zaten bellidir. Kulüplerin oynadıkları maçlara, havanın şekline göre değişmez. Hava şartları uygunsa, maç oynanır." Ahmet Nur Çebi: "Konu sahanın top oynanabilir halde olmasını arzu etmekse...
www.gscimbom.com
bu mesja verilmesi gereken mesaj iki alt baslıkta olan burak elmas ın dediği olmalıyken nihat kırmızı değerlendireceğiz diye bir cümle kurarak yanlış yapmıştır. bu laubaliliğin cevabı o değil elmas ın yaptığı gibi gelin aslanlar gibi bekliyoruz olmalıydı. böyle salakca bir açıklama görmedim nese bunu da ekleyelim
Nihat Kırmızı: "Beşiktaş'ın Vodafone Park teklifini değerlendireceğiz"
Galatasaray yöneticisi Nihat Kırmızı: "Beşiktaş, maçı oynamak için neden bu kadar diretiyor anlamıyorum. Biraz empati yapsınlar. Geçmiş dönemde maçları ertelenmemiş ve zarar görmüşler. Neden bizim de zarar görmemizi istiyorlar? Bu bir kan davası mı?" Nihat Kırmızı: "Kar, Nef Stadyumu'na da...
www.gscimbom.com
bugün ise kulubümüz sert bir açıklama ile durum değerlendirmesi yapmıştır. özellike şu kısım hoş.
Çünkü kendileri, “Ülke puanı, ülke puanı” diye başladıkları sezonda, bırakın puan almayı, Avrupa’da gol bile atamadılar.
Avrupa’da kazanmayı unuttukları gibi Galatasaray’ı da tanımıyorlar.
tamamı ise; GSC Haber - Kulübümüzden Erteleme Başvurusu Hakkında Açıklama
burak elmas ın verilmesi gereken mesajının tamamı da şu şekilde;
Burak Elmas: "Biz kimseden ‘torpil’ istemiyoruz , Ali Sami Yen’de ‘aslanlar’ gibi bekliyoruz!"
Erteleme başvurusu hakkında Burak Elmas: "Biz kimseden ‘torpil’ istemiyoruz, oynanabilmesi halinde ezeli rakibimizi pazartesi günü Ali Sami Yen’de ‘aslanlar’ gibi bekliyoruz!" Burak Elmas: "Başvurumuzun ardından bazı Beşiktaş yöneticilerinin ve taraftarlarının, konuyla ilgili olumsuz görüş...
www.gscimbom.com
tff nin de mesajı anlaşın erteleyelim şeklinde. persembe gününden bu yana olan biten açıklamaları takip edemeyenler için toparlamak istedim. eksik gedik varsa söyleyin tamamlayalım öpüyorum by.