GS Bonus Kart

Cevap: GS Bonus Kart

biletix.com da artik böyle bilet satin aliniyor

- Biletler 23.11.09 Pazartesi günü saat: 11:00'da sadece web üzerinden GS BONUS KART sahiplerine satışa açılacaktır.

Kişi başı bilet limiti öncelikli satış döneminde 2'dir.

- 25.11.2009 Çarşamba günü saat: 11:00'da genel satışa açılacaktır. Kişi başı bilet limiti 5'tir.

biletix.com da artik böyle bilet satin aliniyor

- Biletler 23.11.09 Pazartesi günü saat: 11:00'da sadece web üzerinden GS BONUS KART sahiplerine satışa açılacaktır.

Kişi başı bilet limiti öncelikli satış döneminde 2'dir.

- 25.11.2009 Çarşamba günü saat: 11:00'da genel satışa açılacaktır. Kişi başı bilet limiti 5'tir.

bu super işte alamayan arkadaslara "olm ben 2 gun onceden aldım bileti" diye hava atmıs olacagız... :D

ben ön ödemeli kartı bekliyorum.. ( ocaktan sonra )

Bildiğim kadarıylakart çeşitleri arasındaki fark ekstra bonus sağlaması.

Ayrıca;

- Kart tipine göre alınan ve bedeli Galatasaray Kulubüne aktarılan yıllık üyelik ücreti (kart tipine göre 35-40-50) bunun yanında yıllık kart ücreti (her banka tarafından alınan yıllık kart bedeli) var.

- Bankanın uyguladığı yıllık kart ücreti müşteri hizmetleri ile görüşerek size sunulan 3 aylık harcama limitini (tam hatırlamıyorum ama ya 3 ay toplamı 450 TL yada 3 ay boyunca her ay 450 TL harcama) sağlamanız halinde size bonus olarak geri ödeniyor (bunun bilgisini call center dan bugün aldım).

Bankanın almış olduğu yıllık ücret anlaşma gereği bu yıl alınmayacakmış (3 ay içinde kart başvurusunda bulunulması ile sınırlı olsa gerek, daha önceki mesajlarda renkdaşlar belirtmişler)

Sözün özü yıllık bu karta 2 defa ekstra ücret uygulanacak, 1 tanesi Kulubümüze gelir, diğer bankanın her kredi kartına uyguladığı yıllık kart ücreti...

Biz kullandığımız Kredi Kartları yerine GS Bonus Kart alır kullanırsak kulüp için çok ciddi gelir kaynağı olur. Min 500.000 kişi kart sahibi olsa sırf yıllık üyelik ücreti ile 15-20 milyon TL gelir sağlanır... GS Store lerden yapılacak 100 TLlik harcamalarda 20 TL Bonus vermesi yıllık kart ücretini çok kolay amorti edecektir zaten...

Haydi rendaşlar, sıradan kredi kartları kullanmaktansa kullandıkça hem kendinize hemde kulubümüze fayda sağlayacak GS BONUS KART kullanmaya başlalım... Benimki yolda geliyormuş :cool:

Eski mesajlarada baktım fakat merak ettiğimi bulamadım , şimdi benim anladığım gs bonus kartı aldığımız zaman bizden 1-Yıllık Üyelik Ücreti / 2-Yıllık Kart Ücreti diye iki tane ödeme alıcaklar , peki ön ödemeli kart alırsak aynı şey ondada varmı varsa ödemeyi nasıl alıcaklar banka hesaplarında olduğu gibi para yatırdığımız zaman karttan otomatikman bu iki ücret çekilecekmi. Birde ön ödemeli kart ile kredi kartı arasında işleyiş dışında tasarımdada fark varmı ?

Haber falan gelmedi bana 1 ay oldu nerdeyse. Başvuru form numarasını da unuttum sonucu öğrenemiyorum.

Müşteri hizmetlerini ararsan onlar yardımcı olur. benim ki baskıdaymış mesela. form numarasını bende unutmuştum :D kim tutar zaten aklında kıl kıl rakamları :D

arkadaşlar mevcut bonus kartımı GS BONUS KART haline dönüştürebilirmiyim acaba? bilen varmı?

Eski mesajlarada baktım fakat merak ettiğimi bulamadım , şimdi benim anladığım gs bonus kartı aldığımız zaman bizden 1-Yıllık Üyelik Ücreti / 2-Yıllık Kart Ücreti diye iki tane ödeme alıcaklar , peki ön ödemeli kart alırsak aynı şey ondada varmı varsa ödemeyi nasıl alıcaklar banka hesaplarında olduğu gibi para yatırdığımız zaman karttan otomatikman bu iki ücret çekilecekmi. Birde ön ödemeli kart ile kredi kartı arasında işleyiş dışında tasarımdada fark varmı ?

Tasarımları hakkında bir bilgi yok cok fazla açıklanmadı bu konu hakkında.

Ön ödemeli kartlarsa yıllık ücret alınmıyor bildiğim kadarıyla.Zaten kredi kartlar için yıllık ücrette artık itiraz ettiğin zaman geri alıyorsun.

Bugün geldi benim kartımda.Önümüzdeki ay mevcut bonus kartımı kapattırıp, GS Bonus üzerinden alışverişlere devam edeceğim :)

Biz öğrenciler,kefilsiz başvurabiliyor muyuz ? Ben geçen başvuru formu istediğimde "kefil istiyormusunuz" dedim istiyoruz dediler.(Büyük ihtimalle,yüksek limit olacağından istemişlerdir.)İşbankasında olduğu gibi;İşte üniversiteli olayları bunda da var mı yoksa bankanın belirlediği limitten mi devam ediyoruz.

Başvurum onaylanmış ve dağıtıma çıkmış

Sanırım önümüzdeki hafta kart elime geçecek.

abimede başvurdu bende ona dikey platinium geldi ben beğenmedim atm karta benziyor.bana yatay gold geldi güzel bildiğimiz kredi kartı....herkez almaya çalışsın en büyük katkı kredi kartı.

Geri
Üst Alt