GS Bonus Kart

Cevap: GS Bonus Kart

Ben de yeni alabildim. Bu güne dek mevcut bonus card 'ımı buna dönüştürmek için beklemiştim, olmuyormuş. Ben de gönderin talimatı verdim.

Not 1: 17 Şubat 'a kadar başvuranlara 1 yıllık ücret yansıtılmıyormuş. Ben ondan faydalanamadım galiba.

Not 2: Bu benim aktif kullandığım 4.ncü kredi kartı olacak.

Bende ek kart varken değiştirdiler babam dilekçe verdi değişmesi için 1 haftada gelmişti bence arada anlaşmazlık olmuştur yoksa değiştiriyolar:confused:

Ek kartı Gs bonusa dönüştürebilirmiyiz ? bi de bu kartın yıllık ücretleri ne kadar ?

arkadaşlar benim netten yaptığım başvuru kabul edilmemişti. Sonra sms le başvurdum uzun zaman geçti bugün aradılar denizbanktan bilgilerimi aldılar. Öğrenciyim diyorum kadın hala işyeri diyo. sonra iş yeri adresi ve telefonunada ev adresi ve telefonunu yazdı. Kendi söyledi ev adresini yazıyımmı diye yaz dedim işyeri adınıda salladım bi sorun olurmu ki.Kadın sanki işyeri bilgilerini formalite icabı doldurdu gibi.

Duyduğuma göre 'üniversite öğrencilerine GS bonus kart vermiyorlarmış'' u doğru mu acaba biri beni aydınlatabilir mi?

evet biyerde çalışması gerekiyormuş kartı alacak kişinin ki çok kötü bir uygulama bende dahil olmak üzere tüm uA uni şikayetçi bu durumdan.

beyler deniz bak acayip kıl bence garantiye başvurun.ya babamın kendine ait dükkanı var,emekli maaşı var,gayrimenkulü var deniz bank vermedi kartı şaşdım kaldım.hemen garantiyi arattım.1 hafta sonra geldi kart.

evet biyerde çalışması gerekiyormuş kartı alacak kişinin ki çok kötü bir uygulama bende dahil olmak üzere tüm uA uni şikayetçi bu durumdan.

Tek çözüm çalışmanız değil , ailede çalışan biri üzerinden sizde ek kart alabilirsiniz.

Hatta birde şöyle bir durum var hani öğrenciye kart vermiyoruz diyorlar ya hikaye hepsi :) Ben bizim şirkette çalışırken bütün para transferlerini bana yaptırıyordu babam haliyle bankalarda hep adım telefonum var , ama aynı bankalardada öğrenci görünüyorum zaten kartım olduğu için değiştirme gereğide hiç duymamıştım. Gsbonus işi çıktımı denizbanktan onlar aradı siz özel müşteri listemizdesiniz size kart verelim diye :D Tamda Garantiden başvuru yaptığım gün aradılar. Benim yaptığım hareketleri görünce atladılar tabii :D:D Dinleri imanları para öğrenciymiş , çalışıyormuş umurlarında değil.

Benim de kartım geliyor.Gs-Fb maçı öncesinde gelirse çok iyi olucak.Acaba kaç gün normal kartı olanlarda ne kadar önce alabiliyoruz Gs bonus la bilgisi olan var mı ?

Benim de kartım geliyor.Gs-Fb maçı öncesinde gelirse çok iyi olucak.Acaba kaç gün normal kartı olanlarda ne kadar önce alabiliyoruz Gs bonus la bilgisi olan var mı ?

Çarşamba veya Perşembe çıkıyorsa genel satışa Gsbonus için Pazartesi-Salı çıkıyor.

GSbonus un yıllık ücreti 40 tl en düşük. fb nin kisi yıllık en düşük 150 tl:) kart satışlarında Galatasaray fenerın 7,8 katı .Getirilen kar oranında Galatasaray biraz daha önde şuan için.

Beni Denizbank'tan çarşamba günü aradılar.Acaba önümüzdeki hafta içerisinde onaylanma ihtimali var mıdır?Yoksa çok oyalıyorlar mı?

Bir de merak ettiğim birşey var garanti gsbonus ile denizbank gsbonus arasında fark ne?

Beni Denizbank'tan çarşamba günü aradılar.Acaba önümüzdeki hafta içerisinde onaylanma ihtimali var mıdır?Yoksa çok oyalıyorlar mı?

Bir de merak ettiğim birşey var garanti gsbonus ile denizbank gsbonus arasında fark ne?

Bana 1 hafta içinde gelmişti kart heleki onlar seni aradılarsa seninde kesin gelicektir merak etme. Arada sadece banka farkı var diye biliyorum ben garantiyi çünkü zaten vardı bonus.

Perşembe günü isteddim kartı Pazartesi elimdeydi :D

Sağolun arkadaşlar :) geciktirirler diye düşünüyordum ama siz böyle söyleyince bu hafta başında beni de ararlar o zaman inşallah :)

Bu arada FB maçı için GSbonus ile 1 bilet sınırı var değil mi?

Arkadaşlar galatasaray fener maçı için bilet alcam ama internette hemen biter mi gs bonuslulara 10 15 dk içinde bitmez dimi numaralı grub 1 daha önce alan varsa bir söylesin yav .

Valla Atletico maçında biletler sadece bonuslular tarafından alınmıştı.2 günde bitmişti.Yani diğerlerine kalmamıştı bildiğim kadarıyla.Ama o maçta bonuslulara 2 bilet sınırı vardı.Bu maçta her bonus 1 bilet alabiliyor o yüzden gsbonus olmayanlara da kalır diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt