GSCimbom
GS Dışındaki Diğer Kulüplerle Özdeşen Üyeler
Doruk Ata TANRIVERDİ

GS Dışındaki Diğer Kulüplerle Özdeşen Üyeler Sayfa 3

Doruk Ata TANRIVERDİ ·

Cevap
65
Okunma
2,5K
Sayfa
3/4
1598426963781.webp

1598427169511.webp

Napalim ya kosturup duruyoruz iste. Bu aralar Alman vatandasligi ile ugrasiyorum.

Sporu ihmal ettim bayagi son 2 hafta. Ondan önce 4 hafta arka arkaya halisaha falan yapmistim 30 derece civari sicaklik varken iyi kilo vermistik.

Iliskiler gunden gune kotuye gidiyor ilerisi muallak iyi yapmissin geciş islerimlerini baslatmakla.

Ben burda spora basladim pandemiden once 1 hafta sonra spor salonlari yasaklandi 2 ay sonra acildi ama gitmedim virus kapariz diye evde sinava hazirlanirken kaptik bu seferde :d
Pandemi oncesine gore 12 kilo fazlam var

Iliskiler gunden gune kotuye gidiyor ilerisi muallak iyi yapmissin geciş islerimlerini baslatmakla.

Ben burda spora basladim pandemiden once 1 hafta sonra spor salonlari yasaklandi 2 ay sonra acildi ama gitmedim virus kapariz diye evde sinava hazirlanirken kaptik bu seferde :d
Pandemi oncesine gore 12 kilo fazlam var

Ya zaten ben Türkiye de hayatta yasayamam ben rahat adamim, eskiden Türkiye ye göcerim diyordum da cok ama cok zor.

Deme yav gercekten mi? Büyük gecmis olsun, umarim zor bir sürec gecirmemissindir simdi de hersey yolundadir.

Ben de yillar önce capraz baglarim koptugunda 14kg almistim 3 ayda. Almak kolay da vermek cok zor oluyor.

Ya zaten ben Türkiye de hayatta yasayamam ben rahat adamim, eskiden Türkiye ye göcerim diyordum da cok ama cok zor.

Deme yav gercekten mi? Büyük gecmis olsun, umarim zor bir sürec gecirmemissindir simdi de hersey yolundadir.

Ben de yillar önce capraz baglarim koptugunda 14kg almistim 3 ayda. Almak kolay da vermek cok zor oluyor.

Hafif atlattim ztn zor hastalanan birisiyim.
Eklem ve sirt agrisi oldu sadece.

Kilo vermek problem degil de yag yakmak problem en az %20yag oranim vardir suan :d

Geri
Üst Alt