GS Lisesinde Geleneksel Pilav Organizasyonu

Lise nin kendi urunlerine ait standlar aciliyor

15-20 liraya tshirt satiyorlar , evde giymelik almistim gecen sene 2-3 tane

bu konuda önerilerine açığım reis bulgurla alakalı yemek konusunda farklı şeyler arıyorum hayatıma renk gelsın istiyorum

Valla pilavını sık yiyorum onun dışında benim senden farklı bir şey bildiğimi sanmıyorum, 2 gün önce bulgurla sütlaç yaptım gayet güzel oldu hatta pirinçle yapılandan iyiydi diyebilirim.

Bu arada Şenor tahmininden sonra dolar da tutmayacak Uğur başkan, geçmiş olsun şimdiden.

bulgurlu sütlaç muazzam fikir ya denemeliyim mutlaka
pirinçciler bunu duyunca tam manasıyla çıldıracaklar :asd:

Evet yazmıştık GS CEMİYET, GS SPOR KULÜBÜNÜN MUADİLİ OLARAK KURULMUŞTUR...KENDİ SPOR TAKIMLARI VE SAHALARI VARDIR;

1527886295135.webp

Bu foruma neden normal insanlar üye olmuyor incelenmeli, bunu öylesine geyik olsun diye söylemiyorum. Ha normal değil derken olumsuz/kötü anlamda söylemiyorum, cidden nerede şahsına münhasır tuhaf(normal olmayan) adam var geliyor üye oluyor. Hasbelkader normal biri üye olursa da devamını getirmiyor 2-3 gün sonra forumu bırakıyor.

Bu foruma neden normal insanlar üye olmuyor incelenmeli, bunu öylesine geyik olsun diye söylemiyorum. Ha normal değil derken olumsuz/kötü anlamda söylemiyorum, cidden nerede şahsına münhasır tuhaf(normal olmayan) adam var geliyor üye oluyor. Hasbelkader normal biri üye olursa da devamını getirmiyor 2-3 gün sonra forumu bırakıyor.
TUTUNAMAYANLAR :)

Vay anasina sayin seyirciler

Adamlarin urunu bile farkli.

Sporting'in taraftarlari oyuncularina yaptigini taraftarimiz lisecilere yapmalidir

Evet gene . Senede 2 kez oluyor , biri bu yaz basinda haziran ilk haftada

Bir de ekim doneminde lise kurulus etkinliklerinde

Kapıyı çalan herkese hissettirmeden yapılması gereken guş soruşturmasını yaparken, alenen guş suçlamasıyla başlamaktan vazgeçerek ilk adım atılabilir mesela..
Ortada hiçbişey yokken, hoşgeldin denmeden niye geldin imasına çıkan; samimiyetten uzak, hatta bazen kantarın ayarını kaçırıp eski üyelere bile uygulanmaya çalışılan ezme ve otorite ispatlama, gövde gösterisi yapma girişimleri, misafir aşamasındakileri ürkütüp adaletsiz bir önyargı içine gelmişlik/hapsolmuşluk psikolojisine zemin hazırlıyor resmen..

Tabii ki konuya hep içeriden bakınca da, dışarıdan bakmış kadar objektif olmak mümkün olamıyor..

Son düzenleme:
dursun hırsızı zamanında pilavları muhtemelen pirinçten yaptırmamıştır ama dedeler icin farketmez tabi

Kus uzumlu pilav harika olur.. sanki binlerce beyazin arasina, evrenin en vucutlu zencilerini serpistirmis gibi..

Geri
Üst Alt