GS Sözlük: "7 Aralık F.Bahçe Derbisinin Bizim İçin Önemi"

Cevap: GS Sözlük: "7 Aralık F.Bahçe Derbisinin Bizim İçin Önemi"

Reis o ne ya anlamadim o resmi :D

When words fail to describe dismay, there is always Facepalm.

Anlamadığın için de:

double-facepalm1.jpg

İstekli koşan bir Galatasaray olursa sahada bu maçı almamamız için hiç bir sebep yok. Birde adil bir hakem gerek tabi.

Ne önemi ya. fener kim? 3 Temmuzdan beri bu sefillerin gözümde don lastiği kadar değeri yoktur. Adamları muhattap alıp farkında olmadan onlara değer katıyorsunuz. Bırakın ezikleri eziklendikleri b.k çukurunda boğulup gitsinler. 7 Aralıkta 7 lik yapar tarihi tekerrür ettirir adamları kümeye yatay geçiş yaptırırız. Serengetideki erkek Aslanların önem verip ilgilendiği tek kuş kendi kuşudur. Biraz belgesel izleyip örnek alın.

Biz hırslanıp saldırdıkça onlar kazanıyorlar. Aslında hırslı olan onlar ama son derece sakin oynayıp pozisyon kolluyorlar. Şansları da yaver gidiyor genelde.

Şöyle rahat rahat yendiğimiz oynarken gerilmediğimiz her an diken üstünde olmayacağımız bir maç istiyorum artık.alex her topu aldığında aha bi yere atacak ama nereye diye stres yapmadığım bir maç izlemek istiyorum.Sahadan silinen ezik topluluğu değil aslan gibi koşan yırtan gol için savaşan takım görmek istiyorum.

Panik Atak varmı? Ne oluyor beyler bu mesajlar? Angutlara malzeme vermeyemi çalışıyorsunuz?

Şöyle rahat rahat yendiğimiz oynarken gerilmediğimiz her an diken üstünde olmayacağımız bir maç istiyorum artık.alex her topu aldığında aha bi yere atacak ama nereye diye stres yapmadığım bir maç izlemek istiyorum.Sahadan silinen ezik topluluğu değil aslan gibi koşan yırtan gol için savaşan takım görmek istiyorum.

Panik Atak varmı? Ne oluyor beyler bu mesajlar? Angutlara malzeme vermeyemi çalışıyorsunuz?

Doğru söylüyosun Mahir. Aslında bu panik havası tüm takımda olduğu için (taraftarı futbolcusu başkanı yönetimi vs.) bu maçlar sıkıntılı geçti bugüne kadar. Bu sene rahat olalım göreceksiniz ozaman 7 Aralıkta neler oluyor.

Abi olmasın ozaman. Zaten bu salak panik yüzünden maç alamıyor takım, zorla gol yemeyi başarıyor. Geçen sene hiçbir beklenti olmadan kadıköyde sahaya çıkan takım F7 nin ağzına s.tı Sivasın F7 i ne hale soktuğunu gördük. Hakem kurbanı olan Mersini diğer takımları saymıyorum bile. Arenada süzgeçe çeviririz biz bu tekerlekleri. Adamlar stres olsun, yusuf yusuf gezsin bizimkilere ne oluyor?

Doğru söylüyosun Mahir. Aslında bu panik havası tüm takımda olduğu için (taraftarı futbolcusu başkanı yönetimi vs.) bu maçlar sıkıntılı geçti bugüne kadar. Bu sene rahat olalım göreceksiniz ozaman 7 Aralıkta neler oluyor.

90 dakika ezeriz son 5 dk fener 1 kere gelir atar yener geçer kanser olurum 1 hafta kendime gelemem

Nolur, nooooluuurr yalvarıyorum size en az 3 tane çakın şu şerrrrrrrrefsizlere. O Volkan denen AYI nın canına okuyun

Stressli olanlar yorum morum yapmasın. Takıma şu havayı vermek gerekir taraftarlar olarak. Yensenizde yenilsenizde biz sizin arkanızdayız yeterki gerçek mücadelenizi ortaya koyun sahada. Emin olun bu takım hallaç pamuğuna döndürür ezikleri baskıyı üzerlerinden atarlarsa.

Relax oynarsak 3-4 atarız

Benim tek istediğim bişey var ev sahibi olmanın avantajını özellikle hakem üzerinde iyi kullanmalıyız garip ve ürkütücü seslerle baskı altına almalıyız fenerasyonun paralı askerlerini..

Kuzenimin doğum gününe gitmeyip bunu izlicem.Yüzümü kara çıkarmayın !!

Bencede atak yaparken koro halinde tecavüz efekti yapalım.

Benim tek istediğim bişey var ev sahibi olmanın avantajını özellikle hakem üzerinde iyi kullanmalıyız garip ve ürkütücü seslerle baskı altına almalıyız fenerasyonun paralı askerlerini..

Sakin ve pasli bi futbol oynamaliyiz topun arkasindan bizim oyuncular degil fenerliler kosmali

erken gol atarsak fenerin fişini cekeriz. volkan kaleden kacar bence o macta.

bu maç sonunda vol kansızın yüzünden ceza yiyeceğiz gibime geliyor. yenelim ezikleri 1 maç seyircisiz oynayalım sorun değil.

Sakin ve pasli bi futbol oynamaliyiz topun arkasindan bizim oyuncular degil fenerliler kosmali

Hayali çok güzel. Gerçekten dalga geçmiyorum süper olurdu. Ama düşününce 3.pas Zan'dan çıkıyor ve araya Alex giriyor, Zan dönene kadar Biyenvenü lameri golü atıyor durumu olasıdır.

Geri
Üst Alt