Gs Store Mağazasında Satış Danışmanı Olarak Çalışmak Mantıklı mı?

Berke Cüce

Parçalı Üye
Arkadaşlar malum şu sıralar işsizim. Bulunduğum ilçede tek bir mağaza var. Satış potansiyeli çok yüksek değil. Satış danışmanı olarak çalışmak mantıklı mı? Ne kadar maaş veriyorlar yan hakları falan bilmiyorum. İçimizde çalışan kimse var mı? Çokta emin olamadım

Berkecim hiç düşünme, ora olmaz bura olmaz deme, bir yerlerden başla. Ben 2014 yılında Flo da satış danışmanlığı ile başlamıştım. Çok şey öğrendim, nereye gidersen git sana çok şey katacaktır. Zaten nasibin ve kısmetinde olan gelir seni bulur.
Ege de fakültenin dekanlığını yapan profesör hocama denk gelmiştim mağazada, bana dediği şey şuydu : Oğlum çorba kaynıyor mu ? Kaynıyorsa gerisini düşünme demişti. İnanılmaz derecede motive etmişti beni. Beden olarak geliştiğimiz gibi hem ruhen hem de psikolojik açıdan gelişmeye devam ediyoruz. Her zaman bugünün hakkını ver, işe ruhunu kat, karakter koy ortaya, yapabilirsen geleceğin senin için mucizeler getireceğine garanti ediyorum. Şimdiden hakkında güzel olan neyse tez vakitte senin olsun, başarılar kardeşim.

Arkadaşlar malum şu sıralar işsizim. Bulunduğum ilçede tek bir mağaza var. Satış potansiyeli çok yüksek değil. Satış danışmanı olarak çalışmak mantıklı mı? Ne kadar maaş veriyorlar yan hakları falan bilmiyorum. İçimizde çalışan kimse var mı? Çokta emin olamadım
Hangi ilçedesin, mahsur yoksa söylemende

Hocam 2013 ten beri sektördeyim eğer en üst segment bir mağazaya ki zara falan oluyor bunlar girme şansın yoksa kalanlar için şartlar 3 aşağı 5 yukarı aynı asgari ücret yemek bazen yol ve prim . Birinin prim sistemi daha iyi olur birinin yemeği fazla olur ama totalde hepsi aynı

Hic kimseye ideal sartlar gokten dusmuyor maalesef.. En ideal mesleklerde bile insanlar senelerce zorluk cekiyor rahata erisene kadar..
Bence issizlik cok kotu bir durum.. Bir kere insan kendini faydasiz hisseder..Ben cevremdeki genclere ne olursa olsun bir yerden carkin icine girin diyorum..Oturdugunuz yerden kimse sizin farkinizda olmuyor orada calisip kendini gosteriyorsun birileriyle tanisiyorsun farkli kapilar aciliyor vs..boyle boyle sonunda isler rayina oturur bir sekilde ..

"Pardon 8 yaşındaki oğluma forma alacağimda bedeni sizinle aynı üstünüzde deneyebilir miyiz?"

Buna hazirsan çalış

Geri
Üst Alt