Sergen Sürmeli
Aslan Üye
- 26 Ağustos 2009
- 7.926
- 13
- 1.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir gün göz altında tutup serbest bırakmasınlar da...
Yakında başta sn başbakanımız olmak üzere ülkenin ileri gelenleri ve hatta diğer bazı kulüp başkanları çıkar;
" Birkaç kendini bilmezin yaptığını tüm camiaya yüklemeyelim" tarzında açıklamalar gelir.
Ardından göstermelik bir kaç kişiyi karakolda misafir ederler. bakın alıkoyarlar demiyorum, Misafir ederler.
Sonra Aziz şrfszi çıkar " Galatasaray cephesi taraftarı tahrik etti" der birde bu işin suçlusu bile biz çıkarız.
Hatta buna birkaç yine ülkenin önde geleni destek verir. Aaaa. Bir bakmışsın;
"Şu Galatasaray yok mu hep onların yüzünden" e dönüverir iş.
Idam edeceksin bunlari ama bize karsi calisan bir sistem var
ampulunden tut fenerasyonuna kadar, hepsinin edit erroroo a#!"¤##km
Asil bizimkiler niye tebrik ediyor anlamiyorum, zaten basimiza ne geldiyse oda bu pisliklere hos davranmamiz oldu
turk futboluymusda, holiganizmi bla bla bla diye otuyorlar bizimkiler
bana ne , gebertsin millet birbirini.. hep sag duyulu bizmi olacagiz, ortami yumasatan bizmi olacagiz?
bu kopekler herdefasini ayni pisligi yapiyor
dikerim turk futbolunu laa... yapin aciklama, sikeci pislikler gibi argumantlar kullanin. uefa ve fifaya gidin, gs taraftarini organize edip bu sikecilerin kume dusmesi icin calisalim..
bu bagdat store kapatin, bir degil iki degil.. serefsizler kac oldu formamizi yakmasi