gs tv yayınlarının soluk olması

Prodüksiyon bütçesi düşük olduğu için öyledir. Stüdyo ışıklandırmaları da 2000'lerden kalma. Oraya kreatif bir akıl gerekiyor. Genel grafik kalitesi de çok düşük. Buradan 10 senelik tecrübeyle işe hazır olduğumu kendilerine iletiyorum. :hat:

Prodüksiyon bütçesi düşük olduğu için öyledir. Stüdyo ışıklandırmaları da 2000'lerden kalma. Oraya kreatif bir akıl gerekiyor. Genel grafik kalitesi de çok düşük. Buradan 10 senelik tecrübeyle işe hazır olduğumu kendilerine iletiyorum. :hat:
Nerde çalıştın?

Serbaya özelden iletelim

FBTV örneğini vermek istemezdim ama cam gibi yayınları var.

Renktaşlar üzülmesin Halk TV'yi örnek göstereyim. Halk TV daha net!
Koç başkan olunca Acun'a emanet etti, o da ekipmanlarını getirdi. Bizim ekipmanlar Digitürk tarafından Aysal döneminde verilmiş. Arada 10 yıl var. 10 yıl boyunca bu konuda bir şey yapmamışız. Rahmetli Başkan söylemişti, Digitürk sadece orada GSTV olması karşılığında verdi demişti. Hala da o ekipmanlar var.

Koç başkan olunca Acun'a emanet etti, o da ekipmanlarını getirdi. Bizim ekipmanlar Digitürk tarafından Aysal döneminde verilmiş. Arada 10 yıl var. 10 yıl boyunca bu konuda bir şey yapmamışız. Rahmetli Başkan söylemişti, Digitürk sadece orada GSTV olması karşılığında verdi demişti. Hala da o ekipmanlar var.
Halk TV bile sonunda Kablo TV'ye geldi. GS TV hala yok. :mad:

Digitürk olmasa GS TV şimdiye kadar kapanırdı!

10 güne m.g.k. var kanala sallamayın ekran başına kitleneceğiz ve re re re ra ra ra diye ıslık çalacağız :yoji:
Ben islik calamiyorum kucukken yani 4. ya da 5. sinifta olmasi lazim derste islik calmayi deniyordum bir turlu olmuyordu tam o sirada bir mucize gerceklesti ve ilk ve son mukemmel isligimi caldim, ogretmenim arkasini dondu kim caldi isligi dedi, kisa bir sessizlikten sonra ben caldim ogretmenim calamiyordum denerken oldu dedim. Beni durustlugum icin tebrik edip derse devam etti. Ogretmen dedigin boyle olmali.

☆☆☆☆

Ben islik calamiyorum kucukken yani 4. ya da 5. sinifta olmasi lazim derste islik calmayi deniyordum bir turlu olmuyordu tam o sirada bir mucize gerceklesti ve ilk ve son mukemmel isligimi caldim, ogretmenim arkasini dondu kim caldi isligi dedi, kisa bir sessizlikten sonra ben caldim ogretmenim calamiyordum denerken oldu dedim. Beni durustlugum icin tebrik edip derse devam etti. Ogretmen dedigin boyle olmali.

☆☆☆☆

acaba hoca da bu esprili anekdotu hatırlıyor mudur

acaba hoca da bu esprili anekdotu hatırlıyor mudur
7. Sinifta ismail denen herif gelene kadar sinifin en basarili ogrencisiydim bunun gibi bana dair anilari hatirlamamasi beni uzer. Bir ara ogretmenimi ziyaret edip bunu sormaliyim.

Diger acidan bakarsak ogrencinin hayatinda ogretmenin rolu tam tersine oranla cok daha yuksek bu nedenle hatirlamiyorsa onu suclamam sadece hayal kirikligina ugrarim.

☆☆☆☆

hic soluk almadan izlemek lazim yayinlari :asd:

Televizyonlarınızın kontrast ayarlarını artırın kardeşim ne bu tantana

İlk açıldığından bu yana kendini hiç geliştirmedi kanal birde bazılarına güzel gelebilir ama geneli bu konuda benimle aynı şekilde düşündüğünü sanıyorum bazı yayınları sırf kanal boş durmasın der gibi gereksiz programlari var kanala kalite gelmeli

Geri
Üst Alt