GSC Haber GS TV Yorumcusundan Lucescu İddiası

Prandelli nin iki katini alip ayni katkiyi verir.

Gerek yok.

denizli yada yanal gelsin...yanal gelsin, fenerliler kudurur.

Büyük ihtimal ersun gelir, prandellinin de heralde öyle büyük bir tazminat davasi yok, aysalin dedine göre taziminati bile yok, bu sezonluk alacagi verilir ve gönderirlir

Mustafa Denizli gelsin. Seneye bırakır. Duygun başkan da brakcak. Faruk Süren ve yeni TD gelir.

Alman 3-4 hoca lazım teknık direktor yardımcılar altyapıya getirin yeter :)

Neyin kafasini yasiyorsunuz arkadas?

Adam cikti yine kalacak diyor, siz daha hala hayal pesindesiniz..

Luce zor kendısı demedımı yönetım karısık dıye gelmedım dıye e Duygun Başkan ben Mayıstan sonra yokum diyor gene bir hengame olacak.

Adam her şey tıkır tıkır ilerleyen takımından kalkıp gelip sorunlu olan bir takıma gelecek üstelik bunu hemen şimdi yapacak öyle mi ? Lucescu bunamış herhalde

Sanmıyorum. Bizimkiler bu arada kendi kendine yine gelin- güvey olmuşlar sanırım.

Bence yerli bir hoca şart.

GT-I9300 Tapatalk

Prandelli gidecek olabilir, ama bu adam sallamayi iyi biliyor. Lucescu´nun su an 1% ihtimali bile yok gelebilmesi icin.

ersan çelik ancak sallar inanmayın. bence prandellinin durumu bugünkü maça bakar. yenersek sanmamki göndersinler. puan kaybında kimse tutamaz pazartesi kovarlar. yerine yerli olursa ersunu getirirler görün bakın

Bu Abdurrahim napar eder Prandelli'yi kovar daha dogrusu kovdurtur. Ama Lucescu kesinlikle gelmez, o ayri.
Denizli yada Ersun'u getirirler, bizde iste ozaman iyice b.ku yeriz.

Kesinlikle gelecek başka ihtimal yok mutlaka almalıyız

Sent from my iPhone using Tapatalk

gstv yorumcusuysa programı varsa tvden söylesin,tutmassa kendisi şut

Geri
Üst Alt