- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Dalga mı geçiyonuz ya? Xabi Alonso 100 kere denese aynısını 1 tanesi asist olur. Ki o da asist olmuş şansa.
Bunu 1. Yapanları tebrik ediyorum!!
Bunu 1. Yapanları tebrik ediyorum!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin asist gol olmamis sandim puani gorunce
Rtaş Xabi Alonsoyu hiç izlemedin herhaldeXabi Alonso ya puan bile çıkması rezalettir. Adam topu uzaklaştırmış
Asistten anlayan üye yok yav. Kalas gibi paslara 12 10 filan veriyolarBenzemanin o assistine 0 verenöer futbol ile iliskilerini kessinler
Rtaş Xabi Alonsoyu hiç izlemedin herhalde![]()
Rtaş Xabi Alonsoyu hiç izlemedin herhalde![]()
Yok la o kadarını biliyom internetten baltım barcalı xavi mi diye dedim realde ne işi varXabiyi xavi saniyodur bu kime laf anlatiyon ustat
Ayıp ettin rtaş biz kimlere 12 points vermişiz beTamam rdash da orada diğer herifi 10 saniye önce görüyo. Olduğu yere random pas atıyo belki de topu uzaklaştırma amacıyla atıyor![]()
Reis umarım sana 12 vermişimdir demek isterdim ama....Ayıp ettin rtaş biz kimlere 12 points vermişiz be![]()
Sana yazıklar olsun x2Messi'yi sevmiyorum kanka
Ben de diyordum bu yarışmayı kim trollüyor diye; @Can karabacak ve tayfası diye düşündüm ama şimdi puan aldığını görünce şaşırdım.belhandacım hak ettiği sonunculuğa adım adım yaklaşıyor
12 puanin hayirli olsun ustatSana yazıklar olsun x2