- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.935
- 4.283
Seçme bırak dağınık kalsinKonsept seçme de çok zorlanırım gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seçme bırak dağınık kalsinKonsept seçme de çok zorlanırım gibi
La 2 yine iyi, vermişim birşeyler. 0 vermiş herif.Sen 2 puan verdin diye kızıyor. Suçluluk psikololojisi
Yav sen neredesin yavKim 1. Oldu anca gelebildim
Şekerim düştü yemekte baya kötü oldum anca toparladımYav sen neredesin yav
Geçmiş olsun. Sana 12 verdimŞekerim düştü yemekte baya kötü oldum anca toparladım
Teşekkür ederim. Bergkamp bence döneminin en iyi pasörlerinden. Onun gibisi zor gelirGeçmiş olsun. Sana 12 verdim
@Ramazan Aslan kazanınca ben de kazanmış olacam.Berkamp asistini daha önce yarışmada kullanıldı diye gönderdiğim halde değiştirdim; daha yeni ve farklı asist olsun diye.Şimdi zirveye koşuyor.
Teşekkür ederim@Ramazan Aslan tebrik ederim renktaş güzel asistti
hayin evlat okkes! bana sifir verip gecen yarusmada attigim asiste 24 puan vermissin. yaziklar olsun. puh sana!12 puanin hayirli olsun ustat![]()
Büyüklerimizden böyle gördükhayin evlat okkes! bana sifir verip gecen yarusmada attigim asiste 24 puan vermissin. yaziklar olsun. puh sana!
Geçmiş olsun rtaş, tebrik ederim yarışma için.3. Oldum sanıyordum 1.olmuşumbana oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim. 27 yıllık şeker hastasıyım o yüzden yemekte baya kötü oldum takip edemedim. Herkese gerçekten çok teşekkür ederim. Köşeli jeton gibi oldu ama geçte olsa seviniyorum. Bunun şerefine kendime 2 3 ünite iğne vurup pasta kesip yiyim
![]()
Asıl ben teşekkür ederim. Eksik olmayın. Bu yarışma zamanı yarışmada olmamayı totem mi yapsamGeçmiş olsun rtaş, tebrik ederim yarışma için.