Gsc 1. Kısa Film Yarışması... Şampiyon Kemal Nennioğlu!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sondan birinci olacak olan filmi gönderdim. :D

Tamamdır o zamn arkadaşlar 15 dakikaya liste gelir.

Eurovison Sarki yarismasina katilan sahislari burdada görüyorum sizden kurtulus yokmu?

1690733,orKp7ytVR8IET7KwJPVg1Ik3X_GHFQdtCd1xxfAHjQ6m4Zlxv74guD6oEyn1YZwJpWvEMw9I2bfar70gRhYXgw==.jpg

Puanlama 10-8-6-5-4-3-2-1 şeklinde olsa?

İlk sırayı alanlar biraz daha ayrılmalı diye düşünüyorum.

Buna hiç bulaşmayacağım :D

yarışmada 2 ozan var hoşuma gitmedi. :coffee:

yarim saat olsa olmuyor mu:D

Bir olay anlatacagim ama yasadigim olaydir film denildiginde aklima hep o olay geliyor :D bir gun arkadasimdan film cd si istemistim oda var tabi ki kanka ne demek yarin getiririm demisti yarin oldu filmi getirdi.cd sini verdi arkadasim aksam saat 8 gibiydi film izleyeyim dedim filmin adi Dunyalar Savasiydi yanimda da erkek kuzenim vardi filmi izliyorduk filmin ilk baslarda gayet normal film gibiydi sonra filmin ortasinda acayip bir sahne geldi o sahne p.rno sahnesiydi s..refsiz filmi ortasina p.rno koyup cd ye kopyalamis acayip filmden soguttu Allahtan erkek kuzenim vardi Kiz kuzenlerimde vardi izlemediler onlar izleselerdi acayip duruma dusebilirdim yahu bende bizim arkadasi dovmustum o sahne yuzunden serefsiz :D

Yok bir de buna bulaşırsam ohoo, ESC' yi azaltmaya çalışıyorum ben :D
Doğru diyorsun ağabey sigara gibi mübarek bırakılmıyor :D Buna da bir girelim bakalım değişiklik olsun yoksa ESC kadar müdavimi olmayı ben de düşünmüyorum açıkçası :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt