- 16 Aralık 2011
- 7.572
- 3
- 883
katılım fazlaysa 2 grup mu kursak
Yarışma da bir hafta sürsün sonra.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ne emeği yav, yolladığım şeye bir baksana. :d
Yarışma da bir hafta sürsün sonra.![]()
yok reis öyle değil, 2 farklı yarışma olacak 8er filmden, A grubu B grubunun filmlerini oylayacak B grubu A grubunun. böylece şike-strateji de dönmezsonra final filan olmıcak yani
ama yarışmayı düzenleyen yetişemez tabi buna![]()
Tamamdır düzenledimBir de yetkili bir arkadaş ilk mesajı düzenleyebilir mi lütfen? Ömer Karaman yerine Barış Savaş olacak puanlama da 10-8-6-5-4-3-2-1 şeklinde olacak![]()
Organizatöre işkence yani. Beğendim. :asd22:
Geliştirelim hemen ki Çin işkencesine dönüşsün. İki grup 8'er kişiden yarışacak. İlk 4'e giren filmler bir üst turda yeniden yarışacak. İlk turda aldıkları puanlar ise ikiye bölünerek o puanlarla yarışmaya başlayacaklar.![]()
Üstad kusura bakma. 12 kişilik yapmak zorunda kaldık ilk yarışmayı. Film izlemek uzun sürer diye .
Üstad kusura bakma. 12 kişilik yapmak zorunda kaldık ilk yarışmayı. Film izlemek uzun sürer diye .
@Emre Deliveli ye ulaşamıyorum. 2. yedek @uğur kaya filmin hazır ise gönderebilirsin.
@Emre Deliveli ye ulaşamıyorum. 2. yedek @uğur kaya filmin hazır ise gönderebilirsin.
Evet beceremedim mentionu pm de attım o sebeple.