- 5 Eylül 2014
- 80.274
- 62.971
- 4.283
şampiyon olmuş kişinin havaya girip küfürler edilmesi
şampiyonluğunun geri alınması için bir sebeptir
gereği yapılsın
gereği yapılsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şampiyon olmuş kişinin havaya girip küfürler edilmesi
gereği yapılsın
yutuba asist yazınca çıkan videoda 6 assist varTebrikler @Ahmet Özgün Güven
Seni tebrik etmiyorum bana puan vermediğin için, resmen strateji yapmışsın @Berkay Saraçoğlu
Bana puan vermediğin için artık sana maç yok @Ismail ARI
Emeğine sağlık @Keramettin TANRIVERDİ
Tebrik et lan G.Veren @Serkan G. Veren
Gonullerin sampiyonu RifkiEkli dosyayı görüntüle 79518
bundan sonra gol ve asistlere de yasak konulsunBergkampın 1. olacağı çok belliydi yav.
yutuba asist yazınca çıkan videoda 6 assist var
onların hiçbirine vermedim![]()
yoo belli değildi ben SIFIR puan verdimBergkampın 1. olacağı çok belliydi yav.
Rifkinin gonlunu alalim bir odul ileBergkampın 1. olacağı çok belliydi yav.
xavi beklenmedik noktaya attığı öldürücü pas ile 4 kişiyi oyundan düşürüyor ve etoo'ya AL DA AT DİYOR
Gelecek seferki daha rekabete açık bir konsept olacak. En azından ilk 5 için.bundan sonra gol ve asistlere de yasak konulsun
mesela youtube a girip asist yazıp ilk çıkan videodakiler gibi
doğrudur da hagiyi falan görünce kazanmaya yönelik 1 paylaşım hissi uyandırdı direkt. ama yine de maks 5 falan verirdim güzel değil benceBen hep aklımda kalan enstantaneler ile katılırım, yine öyle yaptım. 30 yaş üstü o asisti bilir zaten, eskileri hatılıyorum; yeni golleri, asistleri hemen unutuyorum.
Gsc 1. geleneksel en güzel karılar yarısmasızaten bilindik şeyler erimeye başladı
artık showvision zamanı diyebiliriz
ekibimizin attığı goller de yasaklanabilir meselaGelecek seferki daha rekabete açık bir konsept olacak. En azından ilk 5 için.
yapıldı yaw onun 1.si by silikon cemal önderliğinde öyle hatırlıyorumGsc 1. geleneksel en güzel karılar yarısması
Peki ezeli rakibimizin golleri?ekibimizin attığı goller de yasaklanabilir mesela
benden 10 pts alırPeki ezeli rakibimizin golleri?