Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.577
- 12.124
- 2.573
asist gibi asistti kardeşimhagiye oy vermeyenlerin pembe uye yapilmasini talep ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
asist gibi asistti kardeşimhagiye oy vermeyenlerin pembe uye yapilmasini talep ediyorum
Bu isi biliyorsunFavorim Benzema & Mesut ikilisi.
Plase Robben & Ribéry.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ilk 2 asistim secilmisti sonra aklima o asist geldi, 2 saat gecmesine ragmen haginin asistinin secilmemesi bana garip geldihagiyle katılmış adam
ona bile oy verilmiş
hagiyle katılmak nedir ya
robben ribery miFavorim Benzema & Mesut ikilisi.
Plase Robben & Ribéry.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu isi biliyorsun
Ama hangi robben ribery oldugu mechul
bergkamp 'ın asistinin ne yi güzel sorarım size ?????????
uefa asist bile yazmadı goleharbiden robben ribery golünde asist yok yav karambolde top önünde kalmıyor mu robbenin
Ayni dusuncenin farkli karakterlerde insanlari zitlastirabileceginin en guzel ornegi. Tarihi de iyi dusunceler degil iyi karakterler yaziyor.Robben Riberylerin @İsmail Enver ve @Alp Memduh Kalyoncu 'ya ait olması hususundaki düşüncelerin?
top liselim yazarak gitmiş mbappeye farkettin mi üstadDi Maria'nın ayağının dışıyla dönderdiği toptan daha iyi dönen bir tek Dünya var. O da 4.5 milyar yıllık tecrübeyle tabii.
ilk onla katilmistik, herifin adında Trent varmış ,okumadimdi 12p vermesek ayıp olurdu