Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 403
hiç yeni üye olmamış kadar kötüsünüzSiz kimin fake hesabısınız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç yeni üye olmamış kadar kötüsünüzSiz kimin fake hesabısınız?
18 kişi olmuş, 6 kişi lazım.
Katılmayanlar hakkında işlem yapıcam.
Abi katılıyor musun
katilabilirmiyim yer varsa?
teşekkür ederim ben arkadaşın isteğini yanlış anlamışım o konudaSen dünkü mesajdan sonra forumda hala yazabiliyor musun Pamirciğim? Kimse raporlamadı mı; bana duacı olmalısın ki merhametliyim ve raporlamadım.
Assolist usulü olsun yaz üstat yeni gördüm mesajları eve yeni geldim iftarda bulgur pilavı barbunya pilaki ve taşlık kavurma yapıyorumSon 1kişi
Aclik nedeniyle olusan agiz kokusu icin bir cozum uyguluyor musun ustat?Assolist usulü olsun yaz üstat yeni gördüm mesajları eve yeni geldim iftarda bulgur pilavı barbunya pilaki ve taşlık kavurma yapıyorum
Jalepon kornişonum var yoğurt çırpacağım bir de marul salatası yaptım mı sahura kadar kaçak çay![]()
Üstat ben hep antiseptik olduğu için gargara yerine kloroben kullanırım hepinize tavsiye ederim gerek yok naneli şekere listerine fısfısaAclik nedeniyle olusan agiz kokusu icin bir cozum uyguluyor musun ustat?
teşekkür ederim ben arkadaşın isteğini yanlış anlamışım o konuda
Saat 21:30 gibi duyurursanız sevinirim.Katılımlar sona ermiştir. Konsept ile ilgili açıklama önümüzdeki saatlerde duyurulacak, goller bu bilgilendirmeden sonra alınacaktır.
Admirim 7 tam iş çıkışı. Biraz daha geç belirlesek de işten dönenler rekabetten geri kalmasa. Misal iftar sonrası?@Can Karabacak
@Mehmet Eroğlu
@Berkay Saraçoğlu
@Semih Aslan
@Onur Kosar
@Levent Akgün
@Musap Aydinli
@Cengizhan Kaya
@Oktay Sönmezoğlu
@Arif Doğan Karakaya
@Demir P. Baş
@Serkan Sabri
@Murat Durmaz
@Can BÜYÜK
@Uğur Bulut
@Alp Memduh Kalyoncu
@Ali Kemal Korkmaz
@Murat Yanut
@Ahmet Özgün Güven
@Şükrü ERDEN
@Tahir Mahir Koç
@Ismail ARI
@Mahir Aksoy
@İsmail Enver
Kontenjanlar 24 kişiyle dolmuştur.
Sayın arkadaşlar yarışma konsepti ve konseptte yasaklı olacak 5 gol saat 19:00'da açıklanacak.
Yurovizyon ne zaman modumKatılımlar sona ermiştir. Konsept ile ilgili açıklama önümüzdeki saatlerde duyurulacak, goller bu bilgilendirmeden sonra alınacaktır.