- 18 Temmuz 2009
- 81.175
- 227.002
- 5.093
Kullanıcılar kısmında varbu like dediğiniz ne oluyo tam olarak nerde görünüyo sayısı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kullanıcılar kısmında varbu like dediğiniz ne oluyo tam olarak nerde görünüyo sayısı
Kullanıcılar kısmında var
İçime doğuyor bu yarışmayı Onur kazanır ödül vermeyelim diyorum Adminlerim de kabul ediyorKazandığım yarışmalarda niye hiç ödül olmuyor yav. Ödül varsa 8.yim
İçime doğuyor bu yarışmayı Onur kazanır ödül vermeyelim diyorum Adminlerim de kabul ediyor![]()
tam seni çağıracaktım abi bakalım kaçıncı olacaksınUzmanlık alanım eurovision ama yine de buna da katılmak istiyorum![]()
GSC forum dinamiklerine hakimim artık. İlk 3e giremezsem gel yanımatam seni çağıracaktım abi bakalım kaçıncı olacaksın![]()
Yarışmayı kazanana : 250 like+tag
2. 150 like
3.ye 50 like
Hediye
İlk 3'e giren jüri olsa nasıl olur. Mesela 1. olan 5 katı puan versin. 2. olan 3 katı puan versin. 3. olan 2 katı puan versin. Ama o zaman küme düşme barajını 50'ye falan çekmemiz gerekiyor.
Sampiyon olana bi abilik yapip teyyare maketi hediye edersen katilayimİlk 3'e giren jüri olsa nasıl olur. Mesela 1. olan 5 katı puan versin. 2. olan 3 katı puan versin. 3. olan 2 katı puan versin. Ama o zaman küme düşme barajını 50'ye falan çekmemiz gerekiyor.![]()
Olsa dükkan seninSampiyon olana bi abilik yapip teyyare maketi hediye edersen katilayim
5 kat puanla küme düşme riski ortadan kalkar abiİlk 3'e giren jüri olsa nasıl olur. Mesela 1. olan 5 katı puan versin. 2. olan 3 katı puan versin. 3. olan 2 katı puan versin. Ama o zaman küme düşme barajını 50'ye falan çekmemiz gerekiyor.![]()
Sampiyon olana bi abilik yapip teyyare maketi hediye edersen katilayim
Barajı yukarı çekelim diye önermiştim.5 kat puanla küme düşme riski ortadan kalkar abi24 el 0 alan şarkı bi anda 60 puan alabilir
![]()
Baajı 75 falan yapabiliriz o şartlarda. Ve bu sayede trollerin de önüne geçebiliriz, olabilir benceBarajı yukarı çekelim diye önermiştim.![]()
Hem 10 kişi küme düşme riski de ortadan kalkabilir. Ha şu da olabilir. 10 kişi de 75'i geçemezse hepsi yine düşer.Baajı 75 falan yapabiliriz o şartlarda. Ve bu sayede trollerin de önüne geçebiliriz, olabilir bence![]()