- 30 Mayıs 2011
- 22.008
- 1.175
- 1.503
B. Arda Aycan Tanju hala lider diye diye şampiyonluk elden gidiyor..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis sizde hiç yardimci olmuyonuz vasfıye tek başına napsin, emeğiyle alın teriyle bir yere kadar gidiyor sonra isim vermek istemiyorum ( Alpay Asma) bazı arkadaşlar şike ile götürüyor odulleriHiç sorma hep aynı terane harcıyorlar kardeşimi![]()
Vasfi aldığı 12 puan ile şampiyonluk potasına girdi, eğer Tanju gene puan alamaz ve ikinci jurimiz de 12 puanını Vasfi den yana kullanırsa kan çıkar
Hiç sorma arkadaş ben böyle birşey görmedimBunlar şarkıdan anlamıyor Erman. Gidip araba, lego, kaydırağa puan veriyorlar.![]()
@Tanju Karayel ; Emin ol kardeşim o şarkıyla ben katılsaydım şampiyon olamazdım. Bu şikeci ESC yönetimi beni bi şekilde al aşağı ederdi. Çekemiyorlar işte. Napçan
AhahahahReis sizde hiç yardimci olmuyonuz vasfıye tek başına napsin, emeğiyle alın teriyle bir yere kadar gidiyor sonra isim vermek istemiyorum ( Alpay Asma) bazı arkadaşlar şike ile götürüyor odulleri
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AhahahahAlpay benim arka arkaya düzenlediğim 2 offical yarışmada şampiyon oldu hatta neredeyse hatrick yapacaktı ki millete ayıp olmasın diye sonuncu yaptım o yarışmada
Şike şaibe bizim işimiz hamdolsun ama gel gör ki Vasfi kardeşimize bir hayrımız dokunamadı haklısın
![]()