GSC 90' lar Türkçe Şarkı Yarışması | Şampiyon Tanju Karayel!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç sorma hep aynı terane harcıyorlar kardeşimi :(
Reis sizde hiç yardimci olmuyonuz vasfıye tek başına napsin, emeğiyle alın teriyle bir yere kadar gidiyor sonra isim vermek istemiyorum ( Alpay Asma) bazı arkadaşlar şike ile götürüyor odulleri

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tanju Karayel ; Emin ol kardeşim o şarkıyla ben katılsaydım şampiyon olamazdım. Bu şikeci ESC yönetimi beni bi şekilde al aşağı ederdi. Çekemiyorlar işte. Napçan

Bir daha Sezen,Manço ve Karaca üçlüsüne 1 puan bile vermeyeceğimi bildirmek isterim.

Bunlar şarkıdan anlamıyor Erman. Gidip araba, lego, kaydırağa puan veriyorlar.:D
Hiç sorma arkadaş ben böyle birşey görmedim :D Tamam Araba şarkısı bir doksanlar ikonu haline gelmiş olabilir ben de severim ama şu listede puan verilecek şarkı değildi bence. Ama aynı albümden "Gidenlerden" veya bir önceki albümden "Neredesin Nerede?" parçalarından biri olsaydı çok net 12 puanı yapıştırırdım :)

Bugün hiç mention atamadım. Hiç 12 puan alamadan bitirmek üzücü.:D

Beyler siz yine mi yarisiyorsunuz , hergun yarisma mi olur ;) :)

Reis sizde hiç yardimci olmuyonuz vasfıye tek başına napsin, emeğiyle alın teriyle bir yere kadar gidiyor sonra isim vermek istemiyorum ( Alpay Asma) bazı arkadaşlar şike ile götürüyor odulleri

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahahahah :D Alpay benim arka arkaya düzenlediğim 2 offical yarışmada şampiyon oldu hatta neredeyse hatrick yapacaktı ki millete ayıp olmasın diye sonuncu yaptım o yarışmada :D Şike şaibe bizim işimiz hamdolsun ama gel gör ki Vasfi kardeşimize bir hayrımız dokunamadı haklısın :asd:

dönmelisine oy vermediler işe bak la ercanı napacanız siz şarkıya bakın teşekkürler juri renkdaşım

Ahahahah :D Alpay benim arka arkaya düzenlediğim 2 offical yarışmada şampiyon oldu hatta neredeyse hatrick yapacaktı ki millete ayıp olmasın diye sonuncu yaptım o yarışmada :D Şike şaibe bizim işimiz hamdolsun ama gel gör ki Vasfi kardeşimize bir hayrımız dokunamadı haklısın :asd:

Eh gün gelir devran döner bizimde yarışma düzenlediğimiz günler gelir :D :D

12 Vasfi'ye giderse Tanju'nun ortaligi dagitmasi lazim.

Ben 1. olacam ve kıytırık jüriyle alaşağı olacam ha. Yakarım bu gezegeni.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt