- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
Kayıtlar dolmuştur.
Hoyydaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayıtlar dolmuştur.
Kayıtlar dolmuştur.
Benim ki iş yapar mı diyeceğim ama bir anlamı yok gibi çünkü pişti olan şarkı büyük bir ihtimalle bu yarışmayı alır götürür![]()
Hoyydaaa
Mehmet'i online görür görmez kayıtları kapattın. Mehmet üzerine alınır mı ki acaba.Kayıtlar dolmuştur.
Mehmet'i online görür görmez kayıtları kapattın. Mehmet üzerine alınır mı ki acaba.![]()
Tapatalk
Mehmet programsız puanları hesaplamak çok kasıyor, program da 24 kişiye kadar kabul ediyor, bir dahakine olur mu?
Mehmet'i online görür görmez kayıtları kapattın. Mehmet üzerine alınır mı ki acaba.![]()
Tapatalk
Son saniyede kayıt olabilmek porsuklara özgü bir durum kardeşim üzgünümŞaka maka öyle oldu hakikaten, foruma girdikten 30 saniye sonra kayıtlar doldu.![]()
Mehmet zamanlama çok manidar çok. Bu akşamdan rahatsız olman lazım bence.Şaka maka öyle oldu hakikaten, foruma girdikten 30 saniye sonra kayıtlar doldu.![]()
Şarkı sanırım ama daha net öğrenmek için soralım @B. Arda Aycan![]()
Mehmet zamanlama çok manidar çok. Bu akşamdan rahatsız olman lazım bence.
Tapatalk
Hoyydaaa
Bende öyle tahmin etmiştim.Provakasyona gelmem Eray bey, boşuna uğraşmayınız![]()
O halde diğer yarışmacıların da şansı var demektir bana göreŞarkıcı
Tüh ben şimdi kimin şarkısına 12 puan vercem![]()
@B. Arda Aycan abi benim müzügüm oldu mu şimdi.![]()
O halde diğer yarışmacıların da şansı var demektir bana göre![]()
Oğlum en son gönderdiğin yasaklı, üstelik şampiyon şarkıGönder bişi
![]()