- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
Son saniyede kayıt olabilmek porsuklara özgü bir durum kardeşim üzgünüm![]()
Şarkını tespit edip, çaktırmadan altını oymayı düşünüyorum.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son saniyede kayıt olabilmek porsuklara özgü bir durum kardeşim üzgünüm![]()
Hiç sorma yav onun gibi bir durum olacak sanırım hatta öyle tahmin ediyorum ki daha da beteriAbi Diday Diday Day şarkısı yüzünden Ele Güne Karşı ile katılamamıştım, kızmaya başlayabilirsin bence![]()
Şarkımı tespit edebilmen imkasızın ötesinde kardeşim boşuna kasma derimŞarkını tespit edip, çaktırmadan altını oymayı düşünüyorum.![]()
Hiç sorma yav onun gibi bir durum olacak sanırım hatta öyle tahmin ediyorum ki daha da beteri![]()
![]()
Bu yarışmada pişti olan ve yediler resmen dediğim parçayı bir bilsen kafayı yersin kardeşimDiday diday day en kötü M.F.Ö şarkısı Ele GÜne Karşı'yı yediler resmen.
Ben de 12 verirdim ona, çünkü kafamda ki şarkılardan biriydi.
Bu yarışmada pişti olan ve yediler resmen dediğim parçayı bir bilsen kafayı yersin kardeşim![]()
![]()
Bu arada bahsettiğim albümden bir şarkı playlist' teBu yüzden açıklamayı yarışmadan sonra yapıcam
O şarkıyı gönderen arkadaş 1991 çıkışlı dediğim şarkıyı da seçenekli olarak göndermişti. Aynı arkadaş, bakalım n' olacak![]()
Yetişemedik iyi mi..insallah hepiniz sonuncu olursunuz
Reddedildi![]()