GSC 90' lar Türkçe Şarkı Yarışması | Şampiyon Tanju Karayel!

:D O resimde ki iyi niyeti göremiyoruz bence. Porsukcağız tamamen tüm şefkati ile duygusal bir an yaşıyor orada. :asd22:

Küçükken parka gidiyom diye başka yerlere mi gidiyordun sen... Komşu teyze çağırdı da doktorculuk mu oynadın . Naptın anlamadım ki :D

Küçükken parka gidiyom diye başka yerlere mi gidiyordun sen... Komşu teyze çağırdı da doktorculuk mu oynadın . Naptın anlamadım ki :D

Küçüklüğümün zorlu geçtiği doğrudur. :D

Ancak bu porsuk kardeşime yapılan haksız ithamlara sessiz kalacağım anlamına da gelmesin. Orada tekerlek adlı obje ile gayet iyi niyet ölçülerinde bir temas var. Kötü niyet olsa duramaz öyle.

Biz gereken araştırmayı da yaptık ve mahkeme tekerlek'in rızası olduğuna kanaat getirdi zaten. :D

Zayıf görmüştür ağabey, iddialı görse vermezdi 12' yi :D :oley:

Ayıp ediyorsun ağabey. :D Aşkın Nur Yengi'nin Yazık şarkısı ile katılmayı düşünmüş biri olarak tabi ki 12 puanım en sevdiğim 2 şarkısından biri olan bu esere gidecekti.

Başka katılan olursa vermem ama. :)

Unofıyşıl yarışmada strateji yapacak kadar düşmedik daha. :D

Arkiler ben haftasonu dolu olurum. Yarın da belki. Ne zaman yapacaksınız yarışmayı

Arkiler ben haftasonu dolu olurum. Yarın da belki. Ne zaman yapacaksınız yarışmayı

Bence bu talep karşısında sessiz kalmayıp birazdan yarışma açarlar. Modlara yakışan budur.

Tabi bir diğer ihtimal de önümüzdeki haftaya ertelenmesi :asd22:

Bence bu talep karşısında sessiz kalmayıp birazdan yarışma açarlar. Modlara yakışan budur.

Tabi bir diğer ihtimal de önümüzdeki haftaya ertelenmesi :asd22:

Ben onu yazalı 22 saat olmuş 22 saatte ilk fark eden sensin be Can. Kimsenin tınladığı yok. Sağolasın. Yapsalardı şimdiye çoktan olurdu o iş.

Kaale alan bile yok :(

Geri
Üst Alt