GSC 90' lar Türkçe Şarkı Yarışması | Şampiyon Tanju Karayel!

B. Arda Aycan ağabey eline sağlık. Geç oldu kusura bakma çıkmam gerekti dün gece açıklanırken.

Tanju, Murat, Gökhan, ve Can kardeşlerimi de tebrik ederim. :)

2000'ler de olsa süper olur. :D Ama Arda Ağabey'i yarışmacı olarak özledim o da katılsın bir şekilde.

@B. Arda Aycan ağabey eline sağlık. Geç oldu kusura bakma çıkmam gerekti dün gece açıklanırken.

2000'ler de olsa süper olur. :D Ama Arda Ağabey'i yarışmacı olarak özledim o da katılsın bir şekilde.

2. oldum ben, ben 2. oldum :38573:

@B. Arda Aycan ağabey eline sağlık. Geç oldu kusura bakma çıkmam gerekti dün gece açıklanırken.

Vasfi Vural Seni kaale bile almıyo Alpay :asd22:

Kediler fırsatçılık yapmayalım lütfen. :D

Ben giderim Vasfi gitmez lobimizden. :)

Vasfi, gel kedi lobisine şampiyonluklara abone ol :D

#CometoKediLobisiVasfi saldırın beyler :D

Vasfi, gel kedi lobisine şampiyonluklara abone ol :D

#CometoKediLobisiVasfi saldırın beyler :D

Abi sen gelsene bize. Kedi gibi vasat bir hayvan senin gibi müzik zevki olan bir abimizie yakışmıyor.:oley:
bal-porsugu-gorsel-1.jpg

radyomuz bile var. :D

Vasfi Vural Sen Fenere gitmiş Sabri gibi duruyorsun orada. Gel yuvana.

Ama Sabri olarak değil İbra olarak ... :oley:

Vasfi Vural giderse ben de giderim porsuk lobisinden :) Yani kısaca öyle birşeyin olması mümkün değil fırsatçılık yapmayalım ametal pisi pisiler :asd: Vasfi kardeşim ne olursa olsun aslanlar gibi bir BPL mensubudur. Hem sözüm var kendi organize ettiğim offical yarışmada şampiyon yapacağım onu :H

@Vasfi Vural giderse ben de giderim porsuk lobisinden :) Yani kısaca öyle birşeyin olması mümkün değil fırsatçılık yapmayalım ametal pisi pisiler :asd: Vasfi kardeşim ne olursa olsun aslanlar gibi bir BPL mensubudur. Hem sözüm var kendi organize ettiğim offical yarışmada şampiyon yapacağım onu :H

Ne zaman yapıyorsun o offical yarışmayı?

Geri
Üst Alt