GSC 90' lar Türkçe Şarkı Yarışması | Şampiyon Tanju Karayel!

ben bunu bilmiyordum :) sadece aklıma ilk gelen şarkıyı burda paylasmak istedim :)

Böylece seriyi de tamamlamış olduk, keyifli oldu bence. Birazcık futbol takımımızda yaşanan kaosun verdiği gerginlikten uzaklaşmış olduk.

Futbol takımımızda yaşanan kaosun verdiği gerginlikten uzaklaşmak için yarışma yapma fikri oldukça tehlikeli... Sezon başladıktan sonra 20'lerden başlayıp 2000'lere kadar en az 50 yarışma yaparız :D

Böylece seriyi de tamamlamış olduk, keyifli oldu bence. Birazcık futbol takımımızda yaşanan kaosun verdiği gerginlikten uzaklaşmış olduk.
Yok ağabey değil doksanlar yüzdoksanlar da yapsan o gerginlikten uzaklaşamayız :red: Bizim çapsızlar her aklıma geldiğinde küfür ediyorum :38573:

Yok ağabey değil doksanlar yüzdoksanlar da yapsan o gerginlikten uzaklaşamayız :red: Bizim çapsızlar her aklıma geldiğinde küfür ediyorum :38573:

Her şeyi bir yere kadar hazmediyorum da şu Mario Gomez - 9 milyon olayı kabullenemiyorum bir türlü. Böyle kepazelik olmaz :red: Ve utanmadan sıkılmadan o koltukta oturmaya devam ediyorlar.

Yok zaten sen çok vakit ayırdın bu iki yarışmaya. Bunun için de ayrıca teşekkür etmemiz gerekiyor sana.

Müsait olduğumda benim için zor olmuyor, hatta keyif de alıyorum ama yoğun olduğum dönemlerde vakit ayırmam zor olur tabi ki.

Tanju basladigi gibi bitirmis tebrikler playlistte cok hos.

★★★★

Bu konseptte bazı şarkılar değerini göremedi malesef. Bunun da katılanların çoğu yaştan 90'ları net hatırlamıyor bence.

Aşkın Nur Yengi, Leman Sam, Ahmet Kaya, Harun Kolçak & Bendeniz, Seden Gürel resmen güme gitti.

Bu konseptte bazı şarkılar değerini göremedi malesef. Bunun da katılanların çoğu yaştan 90'ları net hatırlamıyor bence.

Aşkın Nur Yengi, Leman Sam, Ahmet Kaya, Harun Kolçak & Bendeniz, Seden Gürel resmen güme gitti.
Yaşları ancak doksanların ikinci yarısına yetişiyor yapacak birşey yok :D

Esas ''gemiler'' güme gitmiş, yazık olmuş cillop gibi şarkıya.

Şebnem' i çok fena harcadılar yalnız, ben tapıyordum o albüme zamanında :)

Geri
Üst Alt